Πήρε αυτό που ήθελε, και τώρα τα Ψαχνά! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Πήρε αυτό που ήθελε, και τώρα τα Ψαχνά!




O Ηρακλής υποδέχεται τον Φωστήρα για την πρώτη αγωνιστική των play off, και θέλει μόνο την νίκη ώστε να πλησιάσει από τώρα την πρώτη τριάδα.


Ο Γκιγιέρμο Όγιος δεν θα έχει στην διάθεση τους τραυματίες Τάι και Μπάμπα, ενώ επανέρχονται οι τιμωρημένοι, Κωντέων και Κοντοδήμος. Οι κυανόλευκοι θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στα play off. Ο Αργεντίνος τεχνικός έκλεισε τους παίκτες στο ξενοδοχείο από την Δευτέρα αφου ήθελε να τους κρατήσει ήρεμους ενόψει των σημαντικών αγώνων που έρχονται. 

Από την άλλη μεριά οι φιλοξενούμενοι έρχονται με όλα τα όπλα στην φαρέτρα τους, και θέλουν να πετύχουν την έκπληξη στο Καυτανζόγλειο. Ο προπονητής της ομάδας του Φωστήρα κ. Ματάϊσεν χαρακτήρισε την είσοδο της ομάδας του στα play off ως ένα θαύμα, πράγμα το οποίο προήρθε από την μεγάλη συγκομοιδή βαθμών στον δεύτερο γύρο.

Σχόλιο Α' Ημιχρόνου: Ο Ηρακλής απο καθαρή τύχη δεν πέτυχε το γκολ, καθώς είναι πολύ ανώτερος από τον φιλοξενούμενο Φωστήρα ο οποίος απείλησε μόλις μια φορά την εστία του Κολίτσι. Αν οι κυανόλευκοι μπούνε έτσι και στο δεύτερο ημίχρονο δεν θα αργήσει να μπει το τέρμα για την ομάδα του Γκιγιέρμο Όγιος.

Σχόλιο:Οι κυανόλευκοι έστω και δύσκολα πήραν αυτό που ήθελα με κεφαλιά του Σαββίδη στο 62' λεπτό. Ο Ηρακλής μπήκε αρκετά νωχελικά στο δεύτερο ημίχρονο, όμως η πίεση των παικτών του Γκιγιέρμο Όγιος και το λάθος του Γιαννιώτη έδωσαν στον Ημίθεο το 1/1. Πλέον ο Ηρακλής θα ταξιδέψει στα Ψαχνά για να αντιμετωπίσει τον Ηρακλή Ψαχνών που κέρδισε με 0-1 στα Χανιά.

Εξέλιξη Β' Ημιχρόνου

62' 1-0. Ο Κοντοδήμος κάνει την σέντρα, ο Γιαννιώτης κάνει λαθος έξοδο, πράγμα το οποίο εκμεταλλεύται ο Σαββίδης που ανοίγει το σκορ με κοντινή κεφαλιά. 

64' Ο Πουρτουλίδης κάνει το σουτ λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Γιαννιώτη.

67' Κόκκινη κάρτα στον Αχείμαστος για θέατρο. Για την ακρίβεια δεύτερη κίτρινη κάρτα στν παίκτη του Φωστήρα.




Εξέλιξη Α' Ημιχρόνου

4' O Ζάχορα κάνει το σουτ από κοντινή απόσταση αλλά ο Γιαννιώτης αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ

12' Ωραίο σουτ του Πουρτουλίδη, λίγο άουτ.

30' Ο Σεχολάρι κάνει την ατομική προσπάθεια, κάνει και το σουτ, λίγο άουτ.

45' Ο Πουρτουλίδης έκανε ωραία ενέργεια από τα δεξιά, μπήκε στην περιοχή, όμως το πλασέ του δεν ήταν αρκετά δυνατό ώστε να νικήσει τον Γιαννιώτη που μπλόκαρε δύσκολα την μπάλα.

Εντεκάδες

Ηρακλής(Όγιος): Κολίτσι, Παπαστεριανός, Σαββίδης, Μπουκουβάλας, Πουρτουλίδης (89' Σκόρτσα), Ονουατσι (82' Κουρδάκης), Ζάχορα, Ινζόγλου, Λίμα, Κοντοδήμος, Τσιλιανίδης (63' Σιατραβάνης)

Φωστήρας(Ματάϊσεν): Γιαννιώτης, Αχείμαστος, Γκίνο (75' Μουστόγιαννης), Κακαράς, Λύρας ( 46' Λεοντίου), Ρουγκάλας, Σεχολάρι (75' Tεγούσης), Σμυρλής, Τασουλής, Ζιαμπάρης, Γαρουφαλιάς


Αλλαγές

Ηρακλής: Κηπουρός, Κουρούπης, Κοντέων,  Ματσούκας, 

Φωστήρας: Παπαδόπουλος, Μπαστάνης,  Μακρίδης,  Έμεκα

Κάρτες

 A' Διαιτητής: Γκρανάς (Ξάνθης)
Βοηθοί: Χατζημωυσιάδης (Ξάνθης), Εμπλιούκ (Ξάνθης)
4ος : Καραντώνης (Ημαθίας)

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ