ΟΙ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΟΥΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

ΟΙ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΟΥΣ



Διάβασα μερικά άρθρα ρεπόρτερ του Ηρακλή, οι οποίοι εστίασαν -όπως πάντοτε άλλωστε- μόνο στον αγώνα, στην προβληματική εικόνα του Γηραιού και φυσικά ευγενικά, παραθέτοντας και κάποια παράπονα για την διαιτησία, μα φυσικά και οι άλλοι....

Ποιοι είναι οι άλλοι; Αυτοί οι οπαδοί πρώτα απ' όλα και ρεπόρτερ μετά, που σαν τους παππούδες από το muppet show, οι οποίοι συνεχώς τρώγονται ''με τα ρούχα τους'' που. σαν ...άσχημα κακέκτυπα του Κέρμιτ, κατηγορούν τους πάντες πέρα από τον εαυτό τους! Ισχυρό γνώρισμα του τζάμπα μάγκα!

Θεωρούν τον ΠΑΟΚ εχθρό τους(σ.σ. Πως γίνεται να είναι κάποιος ''έχθρό σου'' όταν απέχει έτη φωτός από εσένα σε όλα τα επίπεδα;) Μάλιστα θεωρούν τους εαυτούς τους -όχι την ομάδα τους- ''αφεντικά της πόλης'' ως γνήσια 16χρονα πνευματικά και στρέφονται κατά του Δικεφάλου με αισχρότητα. Αποκαλούν τους φίλους του ΠΑΟΚ ''Τούρκους'' ΄΄Πομάκους'' ''τσιγγάνους'' γύφτους'' ''άπλυτους'' και πολλά άλλα. Όλα αυτά δημόσια! Θεωρούν την περιοχή της Τούμπας και πέριξ του γηπέδου ''Τσαντήρι'' και φυσικά σε κάθε αγώνα με αντίπαλο την ομάδα του ''Ρωσοπόντιου'' είναι μονίμως οι...αδικημένοι, αν και πάντα καλύτεροι!


Το ίδιο έκαναν και χθες. Σε έναν αγώνα που μπορούσε να έχει λήξει 7 ή 8-0 αν οι ποδοσφαιριστές του Βλάνταν Ίβιτς, ήταν σαφώς πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια και δεν έβρισκαν έναν Χουάντερσον από άλλον πλανήτη, αυτοί τον χαβά τους. Ο Ηρακλής αδικήθηκε κατάφωρα από τον διαιτητή Κύζα. Μάλιστα έχουν στο πλευρό τους και κάποιους κυανόλευκους οπαδούς του...ίδιου φυράματος(λίγους ευτυχώς), οι οποίοι με ανορθόγραφες εκφράσεις πεζοδρομίου τους σιγοντάρουν, ΄σχολιάζοντας αισχρά εναντίον ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ και όχι μόνο(εδώ κολλάει και η δική μου θέση), έτσι ώστε να πουλήσουν την μαγκιά τους, πίσω από fake προφίλ στο FACEBOOK και σε άλλα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είτε σε διάφορα sites!

Χθες ω του θαύματος, άρχισαν πάλι και οι δύο αυτές κάστες το...ίδιο τροπάρι περί αδικίας με ακατονόμαστες εκφράσεις. Γιά άλλη μία φορά φάνηκαν πόσο γραφικοί ήταν και μιλάω με ντοκουμέντα! Μπορεί να θεωρούν πώς, το ...κατεστημένο του ΠΑΟΚ τους έκλεψε, μα τα στατιστικά απλά τους ξεφτιλίζουν για άλλη μία φορά.


Τι να πρωτοπώ! Για τις 14(9) τελικές του ΠΑΟΚ έναντι των 2(1) μόλις του Ηρακλή; Μήπως για τις 100 επιθέσεις του Δικεφάλου και τις 61 του Ηρακλή; Έχε γούστο λόγω των 73ων επικίνδυνων επιθέσεων έναντι μόλις 28 του Ηρακλή -και αυτές κυρίως κόβονταν από τους αμυντικούς των παικτών του Σέρβου τεχνικού σε΄λίγα δευτερόλεπτα. Τα κόρνερ 10-1 υπέρ του ΠΑΟΚ, όσο για τις κίτρινες για τις οποίες τόσο...σκούζουνε, η αλήθεια τους αποστομώνει για ακόμη μία φορά!


 Του Σάκχοφ ήταν καθαρή κίτρινη, όπως και η πρώτη του Σαραμαντά. 'Οπως και η κόκκινη του παίκτη του Ηρακλή. Όχι φυσικά για το φάουλ στον Κάμπος αλλά για την λεκτική επίθεση στην βοηθό Κουρουμπίλια(φάνηκε ξεκάθαρα από το ριπλέι τι της είπε)! Στον τσαμπουκά του 44ου λεπτού επίσης ήταν όλες σωστές σε Κάμπος, Μαλεζά, Χουάντερσον και Ιντζόγλου. Μάλιστα από το φάουλ που εκτελέστηκε, ήρθε και η μόνη ευκαιρία του Ηρακλή στο παιχνίδι! Όπως επιβεβλημένη ήταν και η κάρτα στον Κυριακίδη, ο οποίος με μία βουτιά...βατήρα προσπάθησε να εκμαιεύσει το πέναλτι από τον διαιτητή.


Οπαδοί ρεπόρτερ και οπαδοί κάφροι, φυσικά δεν θα σταματήσουν τα επόμενα 24ωρα. Είπαμε μιλάμε για γραφικούς ανθρώπους που τρέφονται με ψέματα και φανφάρες(ανορθόγραφα οι δεύτεροι μην ξεχνιόμαστε και πίσω από τα ψεύτικα προφίλ τους) Έχουμε λίγους πλέον τέτοιους στην Γνώμη, οι οποίοι πραγματικά μας διασκεδάζουν θεωρώντας μας υποκειμενικούς!

Υ.γ. Άντε να γυρίσει ο Άρης πάλι του χρόνου στην Superleague με όλη μου την ψυχή και να ξανακατεύουν για ακόμη μία φορά στην τρίτη θέση του βάθρου...

Υ.γ.2 Ευτυχώς μιλάμε για την μειοψηφία, όσο έχει να κάνει με τους οπαδούς-ρεπόρτερ αυτής της Ιστορικής ομάδας και των φιλάθλων, αφού οι περισσότεροι είναι γνώστες του αθλήματος. Λίγα είναι τα...βαλτά τρολάκια...

Υ.γ3.. ΌΧΙ δεν θα σου έκανα την χάρη με τίποτα να...''Θάνο γράψε για την τιμιότητα που κέρδισε ο ΠΑΟΚ''...Ειρωνικά φυσικά! Χώνεψε το, ο ΠΑΟΚ κέρδισε δίκαια!

Θ.Κ


ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ