Θέλει να ξεκινήσει από εκεί που σταμάτησε - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Θέλει να ξεκινήσει από εκεί που σταμάτησε



Ο Ηρακλής αντιμετωπίζει σήμερα στην Άμφισσα τον Φωκικό και θέλει ακόμα ένα διπλό ώστε να συνεχίσει το σερί του που έχει στο πρωτάθλημα. Το παιχνίδι ξεκινάει στις 18:00 και θα έχετε την ευκαιρία να το ακούσετε από το Web Radio της Αθλητικής Γνώμης (http://athlitikignomi.listen2myradio.com).

Οι κυανόλευκοι έδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και στο φιλικό με την Ξάνθη όπου κέρδισαν με 0-2, και σήμερα θέλουν να πετύχουν ακόμα ένα διπλό για να κάνουν το 5/5. Ο προπονητής του Ηρακλή δεν θα έχει σήμερα στην διάθεση του τους, Στάμου, Αγγελούδη, Μπάμπα και Βαλεριάνο.

Η εντεκάδα που θα επιλέξει ο Νίκος Παπαδόπουλος σήμερα θα έχει κατά πάσα πιθανότητα για πρώτη φορά σε εντεκάδα πρωταθλήματος τον Μπαρτολίνι ο οποίος είναι σε πολύ καλή κατάσταση, και δεν αποκλείεται σήμερα να είναι μαζί με τον Ζιάμπαρη στο κέντρο της άμυνας.  Από εκεί και πέρα οι σκέψεις του Έλληνα προπονητή είναι για το αν χρησιμοποιήσει τον Λουκίνα μαζί με τον Περόνε, αφού και οι δυο σκοράρουν συνεχώς.

Διευκρινιστικά στοιχεία για το Web Radio της Αθλητικής Γνώμης

Το Web Radio είναι συμβατό και θα σας ανοίξει μόνο με το http://www.maxthon.com/ που είναι και αυτό μηχανή αναζήτησης όπως το Google Chrome. Η συγκεκριμένη διεύθυνση είναι για να κατεβάσετε το πρόγραμμα για να ακούσετε live την μετάδοση του αγώνα, όπως και κάθε εβδομάδα όπου και αν βρίσκεται ο συντάκτης της εκπομπής.

Το maxthon δεν έχει πρόβλημα στο κατέβασμα του με ιούς και μπορείτε να το κατεβάσετε άφοβα χωρίς να υπάρξει κάποιο πρόβλημα σχετικά με το μηχάνημα σας.

Ραντεβού στις 18:00 για να ακούσετε περιγραφή αγώνα (http://athlitikignomi.listen2myradio.com).  Και για να γίνει αυτό κατεβάζετε το http://www.maxthon.com/ και μετά απευθείας πληκτρολογείτε (http://athlitikignomi.listen2myradio.com).

Στην περιγραφή του αγώνα ο Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

Καλή ακρόαση

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ