Δεν είναι ακόμα ''νωρίς''-χρειάζονται αλλαγές! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Δεν είναι ακόμα ''νωρίς''-χρειάζονται αλλαγές!





Για ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι ο Ηρακλής δεν έπεισε ούτε τον πιο αισιόδοξο φίλαθλο της ομάδας, και γνώρισε ακόμα μια ήττα η οποία έφερε αρκετές φωνές που ανησυχούν για την μετέπειτα πορεία των κυανόλευκων.

Ο Ηρακλής ήταν αρκετά νωχελικός με ελάχιστα ξεσπάσματα στο παιχνίδι του, διότι το σύνολο της ομάδας του Νίκου Παπαδόπουλου δεν έχει βρει τα πατήματα του. Αρκετά προβληματικός ο Ηρακλής, και με καμία κλασική φάση γνώρισε την ήττα από τον Πιερικό ο οποίος έπαιξε αρκετά σκληρά στο σημερινό παιχνίδι, κάτι που στο τέλος του αγώνα έφερε την έκρηξη στον πάγκο του.

Αρκετά τα παράπονα από τον κόσμο του Ηρακλή ο οποίος παρευρέθηκε στο γήπεδο της Κατερίνης, και μάλιστα αρκετοί από αυτούς έφυγαν και ένα τέταρτο πριν ολοκληρωθεί το φιλικό. Η δυσαρέσκεια για την εικόνα της ομάδας είναι συνεχώς αυξανόμενη, και δεν είναι ακριβώς αυτό το πάτημα να ξεκινήσει μια ομάδα την  χρονιά.

Η ομάδα φωνάζει ότι ενίσχυση, κάτι που ζήτησε ο Νίκος Παπαδόπουλος, διότι η απουσία του Μπάμπα είναι σημαντικής όπως και ο τραυματισμός του Μπαρτολίνι σήμερα, αλλά και στην επιθετική γραμμή όπου ο προπονητής της ομάδας ψάχνει έναν αριστεροπόδαρο εξτρεμ. Σίγουρα είναι δύσκολο να βρεις τέτοιους ποδοσφαιριστές κάτω των 24 ετών, όμως η ομάδα χρειάζεται αυτούς τους παίκτες,αφού ακόμα περιμένουν την απόφαση για την αλλαγή του νόμου περί μεταγραφών άνω των 24 ετών.

Οι φωνές είναι απόγνωσης, γιατί αυτό που βγάζει η ομάδα είναι απογοητευτικό, και ο κόσμος δεν θέλει να ξαναζήσει τέτοιες ντροπιαστικές ήττες σαν τις περσινές.


Πρέπει να γίνουν άμεσες αλλαγές στο αγωνιστικό κομμάτι ώστε η ομάδα στο παιχνίδι του Κυπέλλου κόντρα στην Λαμία να παρουσιάσει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο!


Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ