Διακαής πόθος ο Περόνε, κοιτάνε και αλλού - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Διακαής πόθος ο Περόνε, κοιτάνε και αλλού




Ο Ηρακλής έκανε το πρώτο βήμα με την παραμονή ποδοσφαιριστών του για την νέα περίοδο, και τώρα αναμένονται οι μεταγραφές. Στο στόχαστρο αρκετοί ποδοσφαιριστές, όμως οι κυανόλευκοι δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να διαρρεύσουν τα ονόματα τους, διότι δεν έχουν σκοπό να μπούνε σε πλειστηριασμό.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά ο Ηρακλής κινείτε για την απόκτηση του Εμάνουν Περόνε ο οποίος έχει υψηλό κασέ για τα δεδομένα της Football League , αλλά οι κυανόλευκοι προσπαθούν να τον φέρουν στο Καυτανζόγλειο. Ο Αργεντίνος επιθετικός έχει δείξει με την παρουσία του σε όλες τις ομάδες που έχει αγωνιστεί, ότι έχει αυτό που ζητάει κάθε προπονητής από τον επιθετικό του. Το εύκολο γκολ το οποίο έλειπε αρκετά από τον Ηρακλή. Οι συζητήσεις συνεχίζονται ανάμεσα στις δυο πλευρές, και στην ομάδα της Θεσσαλονίκης ευελπιστούν να πάρουν το πολυπόθητο ''ναι'' από τον Περόνε που θα δώσει αρκετές λύσεις στο επιθετικό κομμάτι της ομάδας.

Εκτός από την περίπτωση του Περόνε, το τεχνικό τιμ εξετάζει και άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που μπορούν να βοηθήσουν την φετινή χρονιά. Ο Νίκος Παπαδόπουλος μαζί με τον τεχνικό διευθυντή Παύλο Μυροφορίδη είναι σε διαρκεί επικοινωνία για παίκτες που απασχολούν την ομάδα, και μέχρι την Παρασκευή δεν αποκλείεται ο Ηρακλής να κάνει τις πρώτες προσθήκες ποδοσφαιριστών για την νέα περίοδο.


Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης




ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ