Έρχεται ο Μπαρτολίνι-ραντεβού για τις μετοχές - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Έρχεται ο Μπαρτολίνι-ραντεβού για τις μετοχές




Ο Σπύρος Παπαθανασάκης λειτουργεί σαν πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής καθ' όλη την διάρκεια που βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, και εχθές (30/07) υπήρξε και συνάντηση με τους οργανωμένους οπαδούς. Μέσα σε αυτή την συνάντηση ειπώθηκαν αρκετά ζητήματα, και αυτό που ζητήθηκε είναι η αλήθεια και η διαφάνεια.

Σήμερα αναμένεται συνάντηση των δικηγόρων του Σπύρου Παπαθανασάκη με αυτούς του Θόδωρου Παπαδόπουλου ώστε σιγά-σιγά να φτάνει προς το τέλος της η διαδικασία της μεταβίβασης των μετοχών. Ο ίδιος ο Ελληνοκαναδός επιχειρηματίας ξεκαθάρισε ότι θέλει όσο πιο σύντομα γίνεται να περάσουν οι μετοχές στα χέρια του, και από εκεί και πέρα η ομάδα να υλοποιεί κάποιους από τους στόχους της. Κάθε ημέρα που περνάει είναι στόχος, όπως είναι και οι πληρωμές που γίνονται, ενώ αναμένεται να ξεδιαλύνει επιτέλους και το τοπίο όσον αφορά με το θέμα των ακαδημιών που έχει μείνει πίσω, λόγω των πολλών ασχολιών που έχει ο Σπύρος Παπαθανασάκης.



Τα θέματα είναι αρκετά, και ανοιχτά στην ΠΑΕ και σύντομα πρέπει να ξεκαθαρίσουν πολλά, και η ομάδα να ξεκινήσει από το μηδέν  δίχως περαιτέρω εμπόδια.  Όπως και στα σκαριά είναι να συσταθεί μια διοίκηση η οποία να έχει ρόλους τους οποίους θα πρέπει να φέρουν εις πέρας οι άνθρωποι που θα επιλεχθούν. Και αυτό είναι ένα θέμα το οποίο θα απασχολήσει στην συνέχεια.

Όσον αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό, οι κυανόλευκοι τα έχουν βρει σε όλα με τον πρώην κεντρικό αμυντικό του Αστέρα Τρίπολης, Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι ο οποίος αναμένεται αύριο (01/08) στην Θεσσαλονίκη, και την επομένη θα περάσει από ιατρικό έλεγχο, και αν όλα πάνε καλά θα βάλει την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο.

Εκτός από την περίπτωση του Μπαρτολίνι, απασχολούν και άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών κάτω των 24 ετών και δεν αποκλείεται να υπάρχουν οριστικές εξελίξεις από την ερχόμενη εβδομάδα. Ο προβληματισμός του τεχνικού τιμ είναι η καθυστέρηση που υπάρχει για την απόφαση των μεταγραφών για τις ομάδες που δεν πήραν αδειοδότηση, διότι αν αλλάξει αυτός ο νόμος, τότε ο Ηρακλής θα κινηθεί για την απόκτηση ακόμα δυο έμπειρων ποδοσφαιριστών πλην του Μπαρτολίνι, αλλά και των παικτών που είναι κάτω των 24 ετών.

Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ