Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός!




Η κλήρωση των play off για την Football League έγινε, και βρίσκει την ομάδα του Ηρακλή να αντιμετωπίζει τις τρεις πρώτες αγωνιστικές ομάδες από τον νότιο όμιλο. Η πρεμιέρα θα γίνει στο Καυτανζόγλειο, όπου ο Ηρακλής θα αντιμετωπίσει τον Φωστήρα ο οποίος ήταν και η φετινή έκπληξη του πρωταθλήματος της Football League.



Οι τρεις πρώτες αγωνιστικές θα κρίνουν πολλά για τον μέλλον της ομάδας του Γκιγιέρμο Όγιος, αφού θα αντιμετωπίσει τον Φωστήρα εντός, και εκτός Ηρακλή Ψαχνών και Χανιά. Πρόκειται για ένα δύσκολο πρόγραμμα αφού ο Ηρακλής θα αντιμετωπίσει τα δύσκολους αγώνες προς το τέλος του πρωταθλήματος. Το γεγονός όμως για την ομάδα των κυανόλευκων είναι να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στα play off, και από εκεί και πέρα δεν πρέπει να βλέπουν τι κάνουν οι άλλοι, αλλά μόνο τι κάνει ο ίδιος ο Ηρακλής, διότι από αυτόν εξαρτάται η πορεία του. 

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός βέβαια, και πρέπει ο Ηρακλής να παρουσιαστεί εντελώς διαφορετικός απ΄ότι παρουσιάστηκε προς το τέλος του δευτέρου γύρου, όπου λίγο έλειψε στο τέλος να χάσει και την είσοδο του στα play off. Ο Γκιγιέρμο Όγιος μαζί με τους ποδοσφαιριστές του αναμένεται να ψάξουν τον καλό τους εαυτό ούτως ώστε να πάρουν την τύχη στα χέρια τους. Το αρχικό βατό πρόγραμμα του Ηρακλή δίνει την ευκαιρία στους κυανόλευκους να πετύχουν ένα σερί τρίποντων το οποίο μπορεί να φέρει τον Ημίθεο στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. 

Η εικόνα της ομάδας όμως πρέπει να αλλάξει άμεσα ώστε να επωφεληθεί και από το πρόγραμμα των πρώτων τεσσάρων αγωνιστικών. Για να επωφεληθεί ο Ηρακλής από αυτό, πρέπει πρώτα να νικήσει τον κακό του εαυτό, και μετά τον αντίπαλο. 

Άπαντες ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ πρέπει να υπερβάλλουν εαυτό ώστε να μην χαθεί ακόμα μια χρονιά για τον Ηρακλή, και ο μοναδικός τους σκοπός να είναι η επαναφορά του Ημίθεου στην μεγάλη κατηγορία. Τα αυτιά πρέπει να είναι κλειστά για ότι γίνεται στο διοικητικό κομμάτι, και ο στόχος του προπονητή και των παικτών να είναι στο αγωνιστικό.



Ο κόσμος είναι δεδομένο ότι θα βρίσκεται δίπλα στην ομάδα και αυτό που θέλει να δει είναι έναν προπονητή που να τα δίνει όλα, και ποδοσφαιριστές να γυαλίζει το μάτι τους. Και όχι τον Ηρακλή του τελευταίου μήνα!

Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης





ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ