Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται.. - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται..




Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας του ποδοσφαιρικού τμήματος Θόδωρος Παπαδόπουλος, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης, ομολόγησε πλέον ότι δεν μπορεί να διοικήσει την ομάδα, όπως και δεν μπορεί να συνδράμει οικονομικά σε αυτή την δύσκολη εποχή. Για ακόμα μια φορά δεν δίστασε να αναφερθεί ότι υπάρχουν Ιρανοί!

Αδυνατώντας τελικώς να βοηθήσει τον Ηρακλή έστω και την ύστατη στιγμή ήταν το νόημα της συνέντευξης του Θόδωρου Παπαδόπουλου, γιατί πολύ απλά από την πρώτη στιγμή που ήρθε στον Ηρακλή δεν κατάλαβε ή δεν πήρε χαμπάρι σε ποια ομάδα ήρθε! Σίγουρα οι τοποθετήσεις του είναι πέρα για πέρα αναληθείς, διότι φέτος αρκετοί φίλαθλοι εντός οικογένειας του Ηρακλή έδωσαν τον όβολο τους, και εξακολουθούν να τον δίνουν ώστε η ομάδα να βγει από τις δύσκολες καταστάσεις.

Για ακόμα μια φορά ακούσαμε τον κ. Παπαδόπουλο να διαλαλεί ότι υπάρχουν ακόμα Ιρανοί. Εμείς σαν ''Αθλητική Γνώμη'' περιμένουμε ακόμα τα επίσημα χαρτιά τα οποία αναφέρουν ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι, και ποια εταιρία εκπροσωπούν, όπως και τον Έλληνα εκπρόσωπο τους κ. Βασίλη Αμανατίδη. Εφόσον πιστεύει ακόμα ότι υπάρχουν αυτοί οι άνθρωποι, πρέπει να δείξει χαρτιά τα οποία να επιβεβαιώσουν τα λόγια του, εφόσον δεν έχει γίνει μέχρι τώρα τότε τι το διατυμπανίζει; Επιμένουμε και προκαλούμε βέβαια να μας δείξει ο μεγαλομέτοχος της ομάδας τα επίσημα χαρτιά του ενδιαφέροντος των Ιρανών.

Όσον αφορά το πώς έπεσε ο Ηρακλής; Ας ψάξει ο κ. Παπαδόπουλος το πώς έπεσε η ομάδα, εκτός και αν υιοθετεί απόψεις οι οποίες είναι καθαρά ''καφενειακές'' που τις εξιστομούν άνθρωποι που δεν βίωσαν από κοντά τον ''Γολγοθά'' που πέρασε το ποδοσφαιρικό τμήμα, και εξακολουθεί να περνάει στα χέρια του κ. Παπαδόπουλου. Εφόσον δεν το έζησε ο κ. Παπαδόπουλος, τότε ας πληρώσει τα χρέη  του και να μην λέει πράγματα τα οποία δεν γνωρίζει. Με λίγα λόγια, ένα γεγονός που δεν το βίωσε.

Ακόμα και τώρα ο μεγαλομέτοχος της ομάδας ζητάει συσπείρωση ώστε να επιτευχθεί ο στόχος, ενώ αυτός έχει πετάξει λευκή πετσέτα στην Μίκρα . Όταν εννοούμε λευκή πετσέτα, μιλάμε βέβαια ότι οι εγκαταστάσεις της Μίκρας θυμίζουν κρανίου τόπο. Αυτός που ζητάει συσπείρωση, είναι ο ίδιος που προκάλεσε τους μεγάλους τριγμούς στην ίδια του την ομάδα. Αντί να συνδράμει οικονομικά, ζητάει ανθρώπους να έρθουν στην ΠΑΕ για να πληρώσουν αυτά που ο ίδιος  έκανε (σ.σ χρέη κλπ).

Ας αφήσει τις δηλώσεις ο κ. Παπαδόπουλος και τα περί Ιρανών, διότι φέρει την μεγαλύτερη ευθύνη για την κατάντια που έφτασε και πάλι ο Ηρακλής να χρειάζεται άμεσα ρευστό ώστε να βγει η χρονιά.

Η ομάδα πρέπει να κλείσει τα αυτιά της σε οποιαδήποτε δήλωση ανθρώπων που αφορούν το διοικητικό κομμάτι, και να ασχοληθούν με το αγωνιστικό που είναι και το ποιο σημαντικό, διότι με μια άνοδο της ομάδας θα μπει ένα μεγάλο και ικανό πόσο στα ταμεία της ΠΑΕ, όπως και θα ''πωρώσει'' περισσότερο τον κόσμο ο οποίος θα ξαναβρεί την ψυχολογία του μετά από αρκετά χρόνια.



Σας παραθέτουμε στην ανακοίνωση της Αυτόνομης Θύρας 10 για τα ποσά που μπήκαν τα δυο χρόνια στην ΠΑΕ Ηρακλής ( σ.σ.http://www.iraklis1908.gr/%CE%B1%CE%B8-10-%CF%89%CF%83-%CE%B5%CE%B4%CF%89/).


Έσοδα τα τελευταία δυο χρόνια:
125.000 ευρώ ο άγνωστος οπαδός του ΗΡΑΚΛΗ,
140.000 ευρώ ο ηρακληδέας χορηγός,
25.000 ευρώ ο Νίκος Υψηλάντης
50.000 ευρώ από μπουτίκ και κυλικείο την περίοδο 2012-13
120.000 ευρώ από διαρκείας και μετοχές την περίοδο 2012-13
80.000 ευρώ από τα τηλεοπτικά της περιόδου 2012-13
200.000 ευρώ από τα τηλεοπτικά της περιόδου 2013-14
50.000 ευρώ από τις προκρίσεις στο κύπελλο

Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης



ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ