Ο κόσμος το πιστεύει, εσεις; - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Ο κόσμος το πιστεύει, εσεις;


Έχασε την μεγάλη ευκαιρία ο Ηρακλής να είναι στο -3 από την κορυφή μετά την ήττα του Ολυμπιακού Βόλου από την Νίκη Βόλου με 0-1.

Ο Ημίθεος πρέπει να ξυπνήσει άμεσα ώστε να διεκδικεί τρίποντα τα οποία θα τον φέρουν πάλι κοντά στην πρώτη τριάδα. Η μπάλα σε τέτοια κατηγορίες δεν παίζει κανένα ρόλο, αλλά τα αποτελέσματα τα οποία χρειάζεται η ομάδα του Γκιγιέρμο Όγιος.

Μπορεί ο Ηρακλής να είχε τις μεγάλες ευκαιρίες, μπορεί να είχε δοκάρι, όμως όταν χάνεις για λίγο την αυτοσυγκέντρωση σου το πληρώνεις. Κανείς δεν περνάει στο απυρόβλητο και άπαντες παίκτες και τεχνικό τιμ πρέπει να σηκώσουν κεφάλι για το παιχνίδι της Μ. Πέμπτης αφού οι κυανόλευκοι έχουν την ευκαιρία να φτάσουν στους 6 πόντους. Τα Χανιά δεν είναι άσχημη ομάδα, όμως είναι χωρίς βαθμό, κάτι το οποίο δυσκολεύει πολύ τα πράγματα για τους Κρητικούς.

Η επόμενη αγωνιστική είναι ιδιαιτέρως κρίσιμη διότι η Νίκη Βόλου υποδέχεται την Κέρκυρα σε ένα παιχνίδι το οποίο και οι δυο ομάδες έρχονται από νίκες. Η Κέρκυρα  φιλοξενείται στο Πανθεσσαλικό και έχει 9 βαθμούς, ενώ η Νίκη Βόλου 5. Ο Φωστήρας υποδέχεται τον Ολ. Βόλου που γνώρισε ήττα σοκ στην έδρα του από την συμπολίτισσα Νίκη. Ο Φωστήρας στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος κέρδισε 1-0 την ομάδα του Ντράγκαν Κοκότοβις. Ο Φωστήρας παρέμεινε χωρίς βαθμό αφού ηττήθηκε από τον Αιγινιακό με 1-0. Ο Αιγινιακός υποδέχεται τον Ηρακλή Ψαχνών, όπου αμφότερες οι δυο ομάδες έχουν 6 βαθμούς, και σίγουρα η ομάδα του Κώστα Νικολαϊδη θέλει να εκμεταλλευτεί για ακόμα ένα παιχνίδι την έδρα της και να φτάσει στους 9 βαθμούς.



Ο Ηρακλής πρέπει να αλλάξει πολλά πράγματα στο παιχνίδι του ώστε να καταφέρει να αποδράσει με το πρώτο του διπλό στα play off. Ο κόσμος βρίσκεται δίπλα στην ομάδα και την στηρίζει με πολλούς τρόπους, όπως το οικονομικό, αλλά και με την φωνή του σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Ο κόσμος του Ηρακλής είναι απογοητευμένος αλλά πιστεύει στην ομάδα ότι μπορεί να κάνει το αυτονόητο και να επιστρέψει στις νίκες, όπως και να πετύχει τον στόχο της.

Ο κόσμος το πιστεύει, εσείς (σ.σ. Προπονητής- Ποδοσφαιριστές) ;

Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ