ΟΠΑΠ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

ΟΠΑΠ

H «Team ΟΠΑΠ» ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
«ΠΕΤΑΞΕ» ΣΤΗ ΡΩΜΗ!
Η ομάδα «πετάει»!
Δύο μέλη της “team ΟΠΑΠ”, της ομάδας που δημιουργήθηκε με τη συμμετοχή του κοινού για τον 31Ο Μαραθώνιο της Αθήνας, πέταξαν στη Ρώμη για να συμμετέχουν στον επετειακό 20ο Μαραθώνιο της ιταλικής πρωτεύουσας, την Κυριακή 23 Μαρτίου 2014. Τα τυχερά μέλη της “team ΟΠΑΠ”, που προέκυψαν μετά από κλήρωση, ολοκλήρωσαν τη διαδρομή των 5 χλμ στην αιώνια πόλη και επέστρεψαν στην Αθήνα με μια ακόμα εμπειρία στη βαλίτσα τους!

Η ΟΠΑΠ κάλυψε όλα τα έξοδα συμμετοχής, διαμονής και μετακίνησης των δύο τυχερών και των συνοδών τους για το ταξίδι τους στη Ρώμη.

Οι δύο συμμετέχοντες επέστρεψαν χθες στην Αθήνα και σαφώς ενθουσιασμένοι δήλωσαν: «Η εμπειρία ήταν μοναδική. Δεν περιμέναμε ότι από τη συμμετοχή μας στο Μαραθώνιο της Αθήνας, θα καταλήγαμε στον Μαραθώνιο της Ρώμης με τα χρώματα της ΟΠΑΠ. Το συναίσθημα να εκπροσωπείς τη χώρα σου στο εξωτερικό είναι μοναδικό. Είμαστε υπερήφανοι για τη συμμετοχή μας στην “team ΟΠΑΠ” και ευχαριστούμε για άλλη μια φορά την ΟΠΑΠ για τη διοργάνωση και γι’ αυτή την αξέχαστη εμπειρία».

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Η ΟΠΑΠ ( Οργανισμός Προγνωστικών Αγώνων Ποδοσφαίρου Α.Ε. ) είναι μια δημόσια εταιρεία που εδρεύει στην Αθήνα και η αποκλειστική της λειτουργία αφορά στη διαχείριση αριθμολαχείων και παιχνιδιών αθλητικού στοιχήματος στην Ελλάδα .

Αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της ελληνικής επιχειρηματικής σκηνής, αλλά και μία από τις κορυφαίες εταιρείες τυχερών παιχνιδιών σε όλο τον κόσμο.

Η ΟΠΑΠ ιδρύθηκε το 1958 στην Ελλάδα ως κρατική εταιρεία και το 2001 οι μετοχές της εταιρείας εισήχθησαν στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Η απόκτηση της ΟΠΑΠ το 2013 από τον Τσέχικο – Ελληνικό Όμιλο Emma Delta Hellenic Holdings Ltd, δίνει την απαραίτητη ώθηση για τη διασφάλιση της μελλοντικής ανάπτυξης και της ανταγωνιστικότητας της εταιρίας σε παγκόσμια κλίμακα.

Το χαρτοφυλάκιο της ΟΠΑΠ με τα επιτυχημένα και δημοφιλή εμπορικά παιχνίδια ( ΚΙΝΟ, ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, ΠΡΟΤΟ, EXTRA 5, SUPER3 ) όχι μόνο οδήγησε την εταιρεία σε μια εντυπωσιακή ανάπτυξη, αλλά αποτέλεσε επίσης πηγή χρηματοδότησης μιας συνεχώς διευρυνόμενης κοινωνικής συνεισφοράς. Συνεισφορά, η οποία μεταφράζεται ετησίως σε ουσιαστικά έργα παρέμβασης με απτά αποτελέσματα για το σύνολο της κοινωνίας, εξασφαλίζοντας στην ΟΠΑΠ μια ηγετική θέση μεταξύ των πρωταθλητών της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στην Ελλάδα.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ