Αφήνει τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Αφήνει τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες



Ο Ηρακλής πέταξε ακόμα μια ευκαιρία στα σκουπίδια, αφού έφερε ισοπαλία κόντρα στον Αιγινιακό. Οι φωνές για την διαιτησία αλλά και η φάση του πέναλτι δεν είναι δικαιολογίες σε καμία περίπτωση για έναν Ηρακλή  ο οποίος βλέπει το τρένο της ανόδου να χάνεται.

Στο παιχνίδι ο Ηρακλής σίγουρα ήταν καλύτερος, βελτιώνοντας την αμυντική του γραμμή, διότι δεν κινδύνεψε σε κανένα σημείο του αγώνα. Οι κυανόλευκοι μπαίνουν σε μια σειρά δύσκολων παιχνιδιών και πρέπει να δείξουν ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο αν θέλουν να διεκδικήσουν κάτι από την φετινή χρονιά.

Τα αποτελέσματα μόνο απογοήτευση φέρνουν στον κόσμο ο οποίος αποδοκίμασε μετά το τέλος του αγώνα την ομάδα, διότι βλέπουν την αγαπημένη τους ομάδα για ακόμα μια χρονιά να μην μπορεί να βρει το κλειδί για την Α' Εθνική.

Τι μπορεί να αλλάξει; Ο αρχηγός της ομάδας του Ηρακλή Τάι είπε σήμερα ''' Ότι με ένα θετικό αποτέλεσμα θα αλλάξουν όλα''. Θετικό αποτέλεσμα για τον Ηρακλή βέβαια δεν είναι καμία ισοπαλία, όπως και η προσπάθεια που κάνουν οι συμπαίκτες του. Δυστυχώς ή ευτυχώς τα αποτελέσματα είναι αυτά που μετράνε, αφού βλέποντας την βαθμολογία άπαντες στο Ηρακλή ''τραβάνε τα μαλλιά τους'', καθώς με το πρόγραμμα που είχαν οι κυανόλευκοι μπορούσαν να είναι σε άλλη θέση.

Έμειναν ακόμα δέκα παιχνίδια και πρέπει ο Ημίθεος να πάει να κερδίσει στον Βόλο, όπως και σε οποιαδήποτε έδρα. Η ομάδα χρειάζεται τέτοια αποτελέσματα, ούτως ώστε να επανέρθει η ψυχολογία, άλλα και η ηρεμία. Όμως ηρεμία στον Ηρακλή είναι μια λέξη που δεν συγκαταλέγεται στο λεξιλόγιο αυτής της ομάδας.

Πρέπει ο Ηρακλής να κερδίσει στον Ολυμπιακό Βόλου, και στην Κέρκυρα, ώστε να αποδείξουν και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές ότι αυτή η ομάδα άδικα βρίσκεται σε αυτή την θέση.

Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ