Για το διπλό στον Βόλο - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Για το διπλό στον Βόλο




Ο Ηρακλής απώλεσε βαθμούς στο Καυτανζόγλειο κόντρα στον Αιγινιακό, και θα ψάξει το πρώτο του τρίποντο εκτός έδρας απέναντι στον κακό του δαίμονα, Ολυμπιακό Βόλου. Οι κυανόλευκοι πέρσι γνώρισαν την ήττα και στις δυο αναμετρήσεις που έδωσαν στο Πανθεσσαλικό με 1-0 στο Πρωτάθλημα, και 4-0 στα play off.

Μια νίκη μέσα στον Ολυμπιακό Βόλου βάζει για τα καλά τον Ηρακλή στο παιχνίδι της διεκδίκησης μιας θέσης για την άνοδο, είτε για το μπαράζ. Ο Ολυμπιακός Βόλου μαζί με τον Ηρακλή και την Κέρκυρα είναι οι αρνητικές εκπλήξεις των play off μέχρι στιγμής, κάτι το οποίο δείχνει ότι δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια στα play off της Football League.

Έντονος προβληματισμός κυριαρχεί στον κόσμο του Ηρακλή από τα άσχημα αποτελέσματα που φέρνει η ομάδα, καθώς βλέπουν τα στραβοπατήματα των πρωτοπόρων το ένα μετά το άλλο, και αναρωτιέται ο κόσμος το πως χάνονται τέτοιες ευκαιρίες. Το ίδιο ισχύει και με τους ποδοσφαιριστές του Ημίθεου οι οποίοι προετοιμάζονται για το παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό.

Ένα θετικό αποτέλεσμα ψάχνει ο Ηρακλής ώστε να αλλάξουν όλα, όπως είπε και ο αρχηγός της ομάδας του Ηρακλή. Αυτό το αποτέλεσμα είναι η ευκαιρία να παρθεί στον Ολυμπιακό Βόλου. Σίγουρα δεν πρόκειται για ένα εύκολο παιχνίδι,όμως με τρίποντο η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου θα μπει γερά στο κόλπο των play off, όπως και οι ποδοσφαιριστές θα αποκτήσουν ψυχολογία ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Γι' αυτό η νίκη στο Πανθεσσαλικό είναι διπλής σημασίας.




ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ