Πριμ από οπαδό για το 2/2! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Πριμ από οπαδό για το 2/2!




Ο κόσμος του Ηρακλή έχει πάρει από το χέρι την ομάδα, δείχνοντας πόσο πολύ θέλει να την ανεβάσει στην Σούπερλιγκα. Εχθές ( σ.σ. 11/04) ένας οπαδός των κυανόλευκων από την Σκύδρα έδωσε ένα ικανοποιητικό ποσό για τα ταξίδια της ομάδας σε Ψαχνά και Χανιά, και ένας ακόμα άνθρωπος από την κερκίδα του Ηρακλή δίνει πριμ για το 2/2 της ομάδας.

Οι δύσκολες καταστάσεις που βιώνει για ακόμα μια χρονιά το ποδοσφαιρικό τμήμα, ο κόσμος έχει βάλει για τα καλά φέτος το χέρι στην τσέπη ώστε η ομάδα να αποκτήσει την κατάλληλη ηρεμία για να είναι προσηλωμένη στον στόχο της. Ο απλός κόσμος του Ηρακλή δεν αφήνει την ομάδα να πορευτεί μόνη της και να κινδυνεύσει, αντ' αυτού δίνει το παράδειγμα σε κάποιους ανθρώπους ότι ότι και να κάνουν ο Ηρακλής είναι εδώ!

Η ομάδα με το που φτάνοντας στο ξενοδοχείο της Χαλκίδας όπου θα διανυκτερεύσει ήρθε μια ακόμα ευχάριστη έκπληξη. Ανακοινώθηκε πριμ στους ποδοσφαιριστές από τον Βασίλη Ευριπίδη ο οποίος παράλληλα θα βοηθήσει και στα έξοδα του ταξιδιού που θα κάνει ο Ημίθεος. Πρόκειται για μια κίνηση που ντοπάρει τους ποδοσφαιριστές, αλλά ταυτόχρονα πρέπει και να τους δυναμώσει διότι έχουν κοντά τους ένα κόσμο που δεν τους αφήνει να πορεύονται μόνους τους χωρίς καμία βοήθεια.

Το γεγονός αυτό πρέπει να ''πωρώσει'' τους παίκτες του Ηρακλή, αφού αρκετός κόσμος έχει δώσει από το υστέρημα του ώστε να δει την ομάδα του σιγά-σιγά ανεβαίνει στην βαθμολογία των play off, και στο τέλος να πανηγυρίσουν όλοι μαζί την άνοδο.


ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ