Θέλει ρευστό για την αδειοδότηση! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Θέλει ρευστό για την αδειοδότηση!




Με παρουσία αρκετών φιλάθλων σήμερα στο Κατσάνειο πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση του ερασιτέχνη Ηρακλή. Γνωστό ήταν ότι καλέστηκαν από τον Γ.Σ και τα μέλη που συμμετείχαν στην ΠΑΕ από την ''Ημίθεος συμμετοχών''. Το παρών έδωσαν  δυο άτομα και αυτά αφορούν τον κ. Υψηλάντη και Πέτρο Πετρίδη.

Με τα λεγόμενα των δυο προαναφερθέντων ανθρώπων, η ποδοσφαιρική ομάδα χρειάζεται άμεσα χρήματα για το θέμα της αδειοδότησης. Με την αποχώρηση των τριών μελών ο Ηρακλής δεν έχει κεφαλή στην ΠΑΕ, πράγμα το οποίο δυσκολεύει τα πράγματα για την συνέχεια.

Ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης Θόδωρος Καράογλου, πήρε την πρωτοβουλία να συσταθεί μια μην κερδοσκοπική ομάδα με την ονομασία ''Ημίθεος συμμετοχών'' ώστε να βγει ο Ηρακλής από τις νέες δυσκολίες που βρέθηκαν και παραμένουν στην ομάδα. Όμως με αυτά τα λάθη που έγιναν τις τελευταίες ημέρες, η ομάδα κινδυνεύει ακόμα και αν πετύχει τον στόχο της ανόδου να μην παίξει στην Σούπερλιγκα. Τα χρήματα που χρειάζονται για την αδειοδότηση σύμφωνα με τον Νίκο Υψηλάντη για την αδειοδότηση είναι περίπου 60-70 χιλιάδες ευρώ που πρέπει να κατατεθούν σύντομα. Ο Θόδωρος Παπαδόπουλος δεν προστίθεται να κάνει τέτοιο πράγμα, παρότι παραμένει ο μεγαλομέτοχος της ομάδας.

Το μπαλάκι πλέον πέφτει στον κ. Καράογλου ο οποίος ξεκίνησε αυτή την νέα προσπάθεια ώστε να βοηθήσει την ομάδα να ξεκινήσει τον στόχο της. Πλέον τι προστίθεται να κάνει μαζί με τους υπόλοιπους ανθρώπους που απαρτίζουν αυτή την ομάδα; Ο Ηρακλής χρειάζεται άμεσα ρευστό, και πρέπει ο κ. Καράογλου να μεριμνήσει και το συγκεκριμένο θέμα. Γιατί η κίνηση αυτή μπορεί μεν να έβαλε κάποια χιλιάδες ευρώ, όμως μερικοί άνθρωποι από την ''Ημίθεος συμμετοχών'' έριξαν την καρδάρα σε μια ημέρα, αφού ζήτησαν την γνώμη του Θόδωρου Παπαδόπουλου ο οποίος είχε ήδη την λύση την οποία ετοίμαζε καιρό απ' ότι φαίνεται.

Σίγουρα τα πράγματα δεν κυλάνε καλά στο Ηρακλή, και πλέον το μπαλάκι πέφτει στην ''Ηρακλής συμμετοχών'' και στο κ. Καράογλου που πρέπει να βγάλουν άμεσα το φίδι από την τρύπα, ώστε ο Ηρακλής να μην χάσει ακόμα μια χρονιά!

Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης


ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ