Ο Ηρακλής μπαίνει στην μάχη των μπαράζ για την άνοδο στην Football League. - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Σάββατο 28 Απριλίου 2018

Ο Ηρακλής μπαίνει στην μάχη των μπαράζ για την άνοδο στην Football League.


Ο Ηρακλής μπαίνει στην μάχη των μπαράζ για την άνοδο στην Football League. Οι «κυανόλευκοι» αύριο στις 17:00 αντιμετωπίζουν τον Τηλυκράτη Λευκάδας εκτός έδρας, και θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί. Οι «κυανόλευκοι» πρέπει να παραταχθούν προσηλωμένοι και σοβαροί, ώστε να φύγουν με τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς από το « Πλάτων Γρηγόρης». Μόνο εύκολο δεν θα είναι το παιχνίδι στην Λευκάδα, καθώς οι γηπεδούχοι έχουν ως πρώτο μέλημα να κρατήσουν το 0, και έπειτα να χτυπήσουν στην κόντρα, όπως έκαναν και αρκετές ομάδες στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.
Ο Σπύρος Μπαξεβάνος τόνισε πολλές φορές στους παίκτες την προσοχή που πρέπει να δείξουν, αλλά και επισήμανε επίσης ότι η ομάδα του Ανδρέα Παντζιαρά δεν είναι αμελητέα ποσότητα, καθώς και αυτή τερμάτισε πρώτη στον όμιλο της. Η διοίκηση του Τηλυκράτη ήταν θετική για να φιλοξενήσει τον κόσμο του Ηρακλή, και έτσι ο κόσμος θα είναι αρκετός στο «Πλάτων Γρηγόρης» αύριο. Ο κόσμος βρέθηκε και εχθές στην προπόνηση και ντόπαρε τους παίκτες ενόψει της αυριανής πρεμιέρας. Στο όριο καρτών βρίσκονται οι, Ρόβας, Παπαδόπουλος και Μεντί οι οποίοι έχουν συμπληρώσει κάρτες από το πρωτάθλημα, και αν δεχθούν άλλη μία, τότε θα απουσιάσουν σε ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της φετινής περιόδου. Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Γρατσάνης από τον σύνδεσμό Τρικάλων. Βοηθοί του ορίστηκαν οι Νταλούκας της ΕΠΣ Τρικάλων και Κόλλιας της ΕΠΣ Ηπείρου. Παρατηρητής διαιτησίας ο κ. Κωνσταντίνος Φλωράκης της ΕΠΣ Φωκίδας.
Υ.Γ: Οι ομάδες χτίζονται με κορμό, και αυτό πρέπει να είναι μια αρχή για την νέα χρονιά. Υ.Γ. 1: Κάποιοι προσπαθούν να βρούνε προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Καλύτερα ας ασχοληθούν με το πρωτάθλημα παρωδία της Σούπερλιγκας, και ας αφήσουν τον Ηρακλή στην ησυχία του. Ο ενωμένος Ηρακλής ενοχλεί! Υ.Γ. 2: Επίσης να ασχοληθούν με την σωτηρία του Παναθηναϊκού στην Λίγκα, και μετά αν ανέβει ο Ηρακλής ας επαναφέρουν πάλι τον νόμο περί υποβιβασμού. Τελικά ποιος είναι ο γραφικός;

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ