ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 12 Απριλίου 2018

ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ


Χρόνια πολλά σε όλους και Χριστός Ανέστη! Πέρασαν οι διακοπές του Πάσχα και σιγά σιγά, επιστρέφουμε στην πραγματικότητα.

Σε αυτό το άρθρο, δεν θα ασχοληθώ ούτε με την ΕΠΟ , ούτε με Δικαστικές αποφάσεις και...τις λοιπές ομορφιές που βλέπουμε στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μέσα σε αυτό το άρθρο θα προσπαθήσω να σας μεταφέρω, το μεγαλείο του Συλλόγου που, ονομάζεται Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς.

Ο τελικός βόλεϊ του Ολυμπιακού με την Ραβένα(σσ που ακολούθησε αυτόν των γυναικών), ήταν ο 33ος τελικός(!!!) διεθνών διοργανώσεων για την ομάδα του Πειραιά. Νούμερο που αποτελεί  ρεκόρ για αθλητικό Σύλλογο.
Χθες, το γυναικείο τμήμα βόλεϊ των Ερυθρολεύκων κατέκτησε τον, 14ο ευρωπαϊκό τίτλο! Ο Ολυμπιακός είναι ο μοναδικός Ελληνικός Σύλλογος που, έχει φέρει ο στην Χώρα μας ευρωπαϊκούς τίτλους σε, περισσότερα από 1 άθλημα(τα).
Δεν μου έρχεται κάποιος άλλος Σύλλογος ο οποίος να διεκδικεί με αξιώσεις τόσους ευρωπαϊκούς τίτλους, μιας και έχει συνέχεια η φετινή σεζόν. Το μπάσκετ ανδρών και το πόλο ανδρών, γυναικών έχουν την δυνατότητα να μεγαλώσουν το παραπάνω νούμερο και φυσικά να, γιγαντώσουν κι άλλο το όνομα του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Υ.Γ Πρόκληση! Αν κάποιος αναγνώστης του άρθρου βρει, άλλο Σύλλογο σε όλο τον κόσμο που να διεκδικεί με αξιώσεις σε όλα του τα αθλήματα ευρωπαϊκούς τίτλους, να το σχολιάσει...

Αλέξανδρος Παπανικολάου/Ρεπορτάζ Ολυμπιακού

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ