δεν επικροτούμε - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

δεν επικροτούμε

Φυσικά και δεν επικροτούμε την κίνηση και τις -υποτιθέμενες έως τώρα- απειλές του αφεντικού του ΠΑΟΚ. Μια ερώτηση μόνο. Όταν έχεις δώσει κοντά στα 120 εκ. Ευρώ τα 5 τελευταία χρόνια για μία ομάδα και για διαφορετικούς λόγους βλέπεις πως, υπάρχει μια στόχευση εναντίον σου κυρίως από την ελεγχόμενη -εκ Πειραιώς- αντιπολίτευση, χάνεις τον... έλεγχο. Είμαι βέβαιος ότι, το έχει ήδη μετανιώσει. Φυσικά και έχει άδεια οπλοφορίας. Επίσης δεν γνωρίζουμε τι απειλές δέχεται ο "Σαμπιντι Ιγκνατιεβιτς" όπως, τον αποκαλούν περιπαικτικά και χυδαία οι εχθροί του. Ούτε σε ποιο βαθμό φτάνουν οι απειλές που δέχεται! Πιθανότατα η ΕΛ.ΑΣ να τον έχει ενημερώσει. Όχι όμως και εμάς. Και οι υπόλοιποι μεγάλοι επιχειρηματίες και εφοπλιστές οπλοφορούν.
Σίγουρα όχι όμως μέσα σε ένα γήπεδο και περισσότερο, στο δικό σου γήπεδο. Αυτή η εικόνα θα χρησιμοποιηθεί σε λίγες ώρες με, στοχαστικό τρόπο γεμάτο υπερβολή από, πολιτικούς προηγούμενων κυβερνήσεων που, τους έφερναν βαλιτσακια με 2 000.000€ και τα θεωρούσαν λίγα!
Ειδικά ο ένας από τους 8-10(Ο...τσιριχτος τηλελαγνος που κατηγορείται από το FBI με, ατρανταχτες οπτικοακουστικές αποδείξεις), είναι σίγουρο πως, θα μετατρέψει το ατυχές και υποτιμητικό για τον Σαββίδη συμβάν, σε "θέατρο του παραλόγου" ζητώντας απελάσεις και προσβάλλοντας τον. Ομοίως και ο -κουμπάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη- αρχηγός του..
Θ.Κ.
https://youtu.be/7T-2V-50Ys4

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ