ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗ ΠΗΓΗ, ΑΛΛΑ (ΠΑΛΙ) ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΗΠΙΕ! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗ ΠΗΓΗ, ΑΛΛΑ (ΠΑΛΙ) ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΗΠΙΕ!

Τι είναι αυτό το πράγμα με την εφετινή Leeds United κανείς δεν μπορεί να το εξηγήσει και να εξηγηθεί με τα τόσα σκαμπανεβάσματα που έχουν τα "Παγώνια" εδώ και 1,5 μήνα.
Η Γιουνάιτεντ κατάφερε να φύγει με τον βαθμό στις αποσκευές της, μετά από ένα πολύ δυνατό παιχνίδι στο "Pride Park" κόντρα στην Derby County (2-2), όπου αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην αλλάξει κάτι στη βαθμολογία, παραμένοντας στην 11η θέση με 46 πόντους και οκτώ βαθμούς μακριά από τα πλέι οφ ανόδου που πολύ δύσκολα να προλάβει με αυτές τις εμφανίσεις.
Ο Χέκινγκμποτομ ανακάτεψε για τρίτο σερί παιχνίδι την τράπουλα: Κάτω από τα δοκάρια ο Βίντεβαλντ, κεντρικό δίδυμο Γιάνσον με Κούπερ. Δεξιά τοποθετήθηκε ο Μπεράρντι και στα αριστερά ο Ντε Μποκ. Πιο μπροστά ο Βιειρά (εξέπληξε με την επιλογή) και δίπλα του ο Φόρσο. Ντάλας στο δεξί φτερό και Ρουφ στο αριστερό. Δεκάρι ο Ερνάντεζ και μόνος στην επίθεση ο Λασόγκα.
Στο πάγκο ο Σαμού Σάιθ, ο οποίος μπήκε 55΄λεπτό, βοήθησε, αλλά φάνηκε ότι χρειάζεται χρόνο για να βρει πάλι τον καυτό του εαυτό πριν την τιμωρία των έξι αγωνιστικών.
Η ομάδα μας ευτύχησε να μπει μπροστά στο σκορ, με ποιον άλλον, τον Πιερ Μισέλ Λασόγκα στο 34΄λεπτό, όμως στις καθυστερήσεις του α΄ημιχρόνου τα "κριάρια" έφεραν το ματς στα ίσια (47') με τον Βάιμαν (1-1).
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν και πάλι καλύτεροι, θα έλεγε κανείς καταιγιστικοί, καθώς είχαν την κατοχή την περισσότερη ώρα και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες για να πάρουν κεφάλι στην αναμέτρηση.
Ωστόσο στο 79' λεπτό ο νεοεισελθών Αλιόσκι έβαλε και πάλι μπροστά στο σκορ τον σύλλογο του Γιορκσάιρ (2-1) και όλοι πίστεψαν ότι η Λιντς θα φύγει με σπουδαίο διπλό και επιτέλους θα επιστρέψει στις νίκες. Φευ. Τα λάθη της άμυνας, ειδικά του Κούπερ έφεραν στο 92' λεπτό και πάλι στις καθυστερήσεις τους γηπεδούχους με τον Πάλμερ να αρπάζουν τη μπουκιά των "λευκών" από το στόμα (2-2) και τους ανθρώπους της Λιντς να ψάχνουν για πολλοστή φορά τι πήγε πάλι στραβά και η ομάδα δεν πήρε το "χρυσό" τρίποντο, αφήνοντας τους οπαδούς ξενερωμένους με τα όσα έβλεπαν από την κερκίδα.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ