ΧΑΛΑΡΑ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΑΡΗΣ ... 3 - 0 ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

ΧΑΛΑΡΑ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΑΡΗΣ ... 3 - 0 ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

ΧΑΛΑΡΑ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΑΡΗΣ ... 3 - 0 ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ


Κατ΄ αρχάς το σκορ είναι πλαστό για τι τα 3 γκολ που έβαλε ο Αρης είναι λίγα έπρεπε να έχουμε κάνει σήμερα τουλάχιστον 6 γκολ και να μιλάμε για διασυρμό των καρδιτσιοτων στο Χαριλαου.

Να πω εδώ ότι για ακόμα ένα ματς ο κόσμος ήταν λίγος στο Χαριλαου, η ομαδα μας είναι πρώτη και αυτοί η 5.οοοπου ήρθαν σήμερα είναι λίγοι... 

στις 3.00 Ακριβός ξεκίνησε ο αγώνας Αρης  -  Αν. Καρδιτσας, ο Αρης είχε κάθε 2 λεπτά ευκαιρίες για να γκολ, αλλά ουτε ο Πασας ου τε ο Μπαστακος μπόρεσαν να βάλουν  την μπάλα στο γκολποστ.
Στο 18΄  ακυρώθηκε κανονικό γκολ για τον Αρη... αν  μετρούσε ο σκόρερ θα ήταν ο πλατελλας, αλλά ο επόπτης είδε οφσαιτ.
Ενώ ο Αρης πιέζει είτε με σουτ του Πλατελλα , η με τον Χαντιπου έχασε τουλάχιστον 2 καλές ευκαιρίες , αλλά και Δεληζησεςπου ήταν κάλος σήμερα και έχασε και αυτός τις δίκες του ευκαιρίες, αλλά δεν είδε την μπάλα να περνάει την άσπρη γραμμή της Καρδίτσας.
Ενώ ο Αρης χάνει σωρεία ευκαιριών ο Διαιτητής δεν δίνει ένα πέναλτι μαρς υπέρ του Αρη.
ετσι το τελειωσε το ημιχρονο με  0 - 0

Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου 
Και στο 46΄ από κόρνερ του Πλατελλα η σέντρα περνάει πάνω από όλους και με προβολή ο Σοουζα κάνει το 1 - 0  και το γλέντι αρχίζει.
Ο Αρης πιέζει για ένα γκολ ακόμα , ο Πασας ανατρέπεται απο την Καραγιαννη και Πλατελλας εκτελεί το Πέναλτι και στέλνει την μπάλα στην αριστερή γωνία του Γκεκα .
Και έτσι κάνει το 2 - 0  υπέρ των Κιτρινομαυρων .
Ενώ μετά το 2 - 0  ο κύριος Σπανός έβαλε την μικρο Μαραγκό σαν δεξί μπακ που πήγε θα έλεγα καλά, ο ρυθμούς έπεσε φυσιολοκα.
να σημειώσουμε εδώ ότι στο 2 - 0  ο κόουτς ζητά από τον Πορταγαλο Σοουζα να τον κάνει αλλαγή αλλά ο Σοουζα αρνήθηκε. 
Μέτα από αυτο ο Αρης έκανε μια ευκαιρία από τα δεξιά ο Τζανακακης κάνει  μια μπαλιά στον  Μιλουνοβιτς στέλνει την μπάλα αουτ.
Ενώ στο 92΄ του αγώνα ο Μιλουνοβιτς σκοράρει και κάνει το 3 - 0  άπω μια πάσα του Μαρκου Ντουνη .

ΑΡΗΣ (Δ. Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Τζανακάκης, Σόουζα, Δεληζήσης, Βαλεριάνος, Μουμίν, Ιντζόγλου, Πασάς (71′ Μαραγκός), Πλατέλλας (68′ Μιλούνοβιτς), Χαντί, Μπαστακός (61′ Ντούνης).
Στον πάγκο: Καντιμοίρης, Μαραγκός, Παυλίδης, Μιλούνοβιτς, Ντούνης, Τσουμάνης, Νίκιτς
ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Γ. Βαζάκας): Γκέκας, Καραγιάννης, Κωνσταντινόπουλος, Ρουσσάκης, Μπούσδρας, Καρίκι, Σουντουρά (68′ Βατουσιάδης), Σταματάκης, Χαντζάρας, Κονέ (83′ Παπαευθυμίου), Λεφίδης (57′ Πλαβούκος)
Στον πάγκο: Κατσικάς, Βατουσιάδης, Πλαβούκος, Ντάγκρας, Ζήσης, Πλούμης, Παπαευθυμίου
Διαιτητής: Κουκούλας (Λέσβου)
Βοηθοί: Τερζόπουλος (Έβρου), Κουβαλάκης (Δράμας)

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ