ΜΠΑΣΚΕΤ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

ΜΠΑΣΚΕΤ

Έλα ρε ο Θανάσης παίζει και με ένα μάτι! Έχει ο Καλάθης 3 μάτια, οπότε... έρχεται στα ίσα του.
Κρίμα πάντως, είναι σοβαρή απουσία για την ομάδα. Εδώ και ένα μήνα περίπου η ομάδα δεν παίζει καλή άμυνα ή αυτό γίνεται κατά περιόδους λίγων λεπτών. Στις παρατάσεις σπάει κόκκαλα ας πούμε. Κυρίως στο τελευταίο 2 λεπτό αυτών!
Δεν είναι εύκολος ο αγώνας. Ο Σφαιροπουλος και οι ξένοι του Ολυμπιακού παίζουν το "κεφάλι" τους... Κάτι το οποίο γνωρίζουν και οι διαιτητές...
Το ερχόμενο παιχνίδι με την Μπάμπεργκ είναι ΤΕΛΙΚΟΣ! Το σημερινό είναι άνευ βαθμολογικής σημασίας, μα δεν παύει να είναι ντέρμπι. Αν κερδίσεις τον διαλύεις τον "αιώνιο" αντίπαλο σου... Αν χάσεις τον... κρατάς στην ζωή και του δίνεις την ελπίδα ότι, μπορεί να σου σπάσει την έδρα τους τελικούς. Αν ήδη υπήρχε ο ψηλός, θα στοιχηματιζα πως, η ομάδα θα κερδίσει. Και αν δεν έρχεται ο ψηλός που επιθυμεί ο Τσάβι, ας μην φέρει κάποιον που δεν εμπιστεύεται. Μπορεί να φέρει 5αρι που έχει ξαναφορέσει την φανέλα με το τριφύλλι...
Ας μην "τσιμπήσει" ο κόσμος που θα γεμίσει -ακόμη μία φορά- το ΟΑΚΑ από προκλήσεις του τεχνικού Τιμ του Ολυμπιακού και ειδικά του Τόμιτς. Επίσης δεν υπάρχει λόγος ν' ασχοληθεί με τον Σπανούλη. Τον Ουιλτζερ περισσότερο τον φοβάμαι, ειδικά με την απουσία του Θανάση. Δεν έχει να χάσει τίποτα η ομάδα σε περίπτωση ήττας. Ο Ολυμπιακός πάλι έχει... Πολλά!
Τέλος, οι διαιτητές στο μπάσκετ επειδή είναι full ψωνάρες (Διεθνώς, όχι μόνο οι Έλληνες) και θέλουν να βοηθούν πάντα αυτόν που είναι σε δύσκολη θέση ( ακόμα καλύτερα να είναι φιλοξενούμενος), θα τις κάνουν τις "λαδιες" τους, ειδικά μέσα στην ρακέτα.
Έπεσε τρομερή προπαγάνδα με, τις ανοησίες του Σάρας ο... οποίος γιατί δεν έχει τιμωρηθεί; Έτσι θα το αφήσεις να περάσει ΑΤΜ με γυαλιά; Για τον Γιαννακόπουλο είσαι πάντα έτοιμος(Για κάθε σημαντική φάση που φωνάζει ο Σάρας, υπάρχει μια πιο εξοφθαλμη κατά του ΠΑΟ. Τι σφυρίζεις πιο εύκολα; Το φάουλ στον Πάνγκος στο 83-83 ή την σφαλιάρα στα χέρια του Σιγκλετον στο πρώτο σουτ του ΠΑΟ στην παράταση; )!!!!
Ααααα, μεγάλο ρόλο θα παίξει ο Ρίβερς. Αρκεί να μπει το πρώτο...

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ