Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2017

ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΣ ΤΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΓΚΑΦΑ ΟΛΚΗΣ...

 Η ΚΑΕ Ολυμπιακός και ο...''Ριζοσπάστης'' του συλλόγου ο Γαύρος, ενοχλήθηκαν με την παρουσία του Πηλοϊδη στον 5ο τελικό!!! Κοντή μνήμη έχουν τ' αφεντικά των Πειραιωτών... 
Πριν από περίπου -μόνο- 5 μήνες ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δέχτηκε ακόμα μία καταγγελία από τους αδελφούς( σσ Η... 55η καταγγελία...), οι οποίοι θέλησαν να υπερασπιστούν έναν από τους λατρεμένους του διαιτητές, μετά το σχόλιο του Δ.Γ. στο instagram...
"Πηλοΐδης - Λαμόνικα οδηγούν τον θρήνο προς τη δόξα. Αξίζει κάποιος να φτιάξει όλα τα ωραία περσινά και προπέρσινα του Πηλοΐδη. Sopist Ακούς;"

Μετά την...Καταγγελία των Αγγελόπουλων(σσ Έτσι απέκτησαν και το παρατσούκλι ''κατΑγγελόπουλοι'') μάλιστα, το αφεντικό του 6άστερου επανήλθε με νέο καυστικό post!
Συγκεκριμένα..."παντελόνια, κάποιοι τα φοράνε απλά για να μην κρυώνουν"....
Με αυτό τον τρόπο καυτηρίασε αυτή την τακτική...Παππούδων πού, δεν έχουν κάτι άλλο να κάνουν(Πέρα από την πρέφα), από το να τηλεφωνούν στην Αστυνομία επειδή ο γείτονας...Αναπνέει (!!!)

Με λίγα λόγια, με το που έγινε η κλήρωση για τους διαιτητές του 5ου τελικού, η...Οικογενειακή ταβέρνα ''Τα 2 αδέρφια'' και το...''Διαδικτυακό-έντυπο Μενού της'' έσπευσε να επιτεθεί στον διαιτητή πού...Πριν 5 μήνες προστάτευσαν με, καταγγελία φυσικά(!!!) τον αγαπημένο τους Τάσο Πηλοϊδη!!!
Εν ολίγοις ξέχασαν και προπαγάνδισαν την...Προπαγάνδα τους...

υγ...Είναι φανερό ότι, τα αφεντικά του Ολυμπιακού βλέποντας το χάλι της ομάδας τους, βρίσκονται σε παραλήρημα...

υγ1... Λογικό είναι... Ο Σφαιρόπουλος και οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν μείνει από ''καύσιμα''. Γνωρίζουν πολύ καλά πώς αν, στον 1ο και στον 3ο τελικό τα...''Γκρίζα δεκανίκια'' δεν χάριζαν τα... ροζ φύλλα σε μία ομάδα ''Φάντασμα''...Ο Παναθηναϊκός ήδη θα είχε ''σκουπίσει'' από τον 3ο τελικό τους ΣΑΦΩΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥΣ ερυθρόλευκους!

υγ2... Ούτε τους 60 πόντους πέρασε ο φιναλίστ της Euroleague Ολυμπιακός χθες, σε μία βραδιά τόσο ΑΝΕΤΗ για τον Τσάβι και τους παίκτες του. Όσο άνετη ήταν η επικράτηση της Φενέρ στον τελικό της Πόλης...

υγ3... Ας είναι όμως, 2 φορές του έκλεψαν ένα ακόμα διπλό στο ΣΕΦ...3η ΔΕΝ θα υπάρξει! Είναι τόσο μεγάλη η διαφορά των ομάδων και ΚΑΝΕΝΑΣ Πηλοϊδης δεν θα στερήσει ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΟΥΠΑ από, την ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ...

υγ4... Πάλι ο Καταλανός προπονητής, έκανε σμπαράλια τα σχέδια του Σφαιρόπουλου...Για 4ο συνεχόμενο παιχνίδι! Πάλι εκνεύρισαν τον εριστικό Σπανούλη με μαεστρικό τρόπο! Στο χέρι τους είναι να το κάνουν άλλη μία...Αφού βλέπετε ''τσιμπάει'' !

Υγ5... Τελεία και παύλα Τόμι! Δίκιο είχες... Τελικό δεν έχει για εσένα! Ας μην οργίαζες στον 3ο τελικό!
Θ.Κ.