ΞΕΦΤΙΛΑ! 6η ημέρα άφαντος ο δημοσιογράφος(;) χούλιγκαν του ΣΕΦ (AUD) - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

ΞΕΦΤΙΛΑ! 6η ημέρα άφαντος ο δημοσιογράφος(;) χούλιγκαν του ΣΕΦ (AUD)


''Θα τον πετάξω κάτω τον π...η'' μία από τις απειλές του...''δημοσιογράφου''

 Πολλά έγιναν την περασμένη Κυριακή στο Στάδιο Ειρήνης(που λέει ο λόγος) και Φιλίας(Εδώ το...τερματίσαμε)! Στο αγωνιστικό μέρος ο Παναθηναϊκός Superfoods κέρδισε εύκολα τον Ολυμπιακό και κατέκτησε το πρωτάθλημα.

Για ακόμη μία χρονιά όμως, το ΣΕΦ έγινε Βαγδάτη από τους ερυθρόλευκους οπαδούς! Αυτά τα έχουμε ξαναδεί βέβαια. Εκείνο που, άφησε εμβρόντητους τους πάντες ήταν η επίθεση(Όχι μόνο λεκτική) δημοσιογράφου ερυθρόλευκου site σε συνάδελφο του(!!!), ο οποίος είχε πάει να καλύψει ζωντανά τον 5ο τελικό για λογαριασμό γνωστού διαδικτυακού ραδιοφωνικού σταθμού!

Δεν θα γράψουμε ολόκληρα τα ονόματα του θύτη και του θύματος για 2 λόγους. Ο πρώτος έχει να κάνει με την περαιτέρω στοχοποίηση του θύματος -και των συναδέλφων του στον σταθμό- από οπαδούς...έτοιμους για όλα και ο δεύτερος είναι για κάτι πού, μόνο να ντροπιάσει το Κράτος μπορεί... Ο συγκεκριμένος ''κύριος''  δεν έχει συλληφθεί μετά από, σχεδόν μία εβδομάδα!

Εξάλλου πολύ γνωστό αθλητικό site φιλοξένησε αποκλειστικά δηλώσεις του θύματος, του 22χρονου (Σ.Γ.) . Εκεί και ενώ δεν είχε καταγγείλει ονομαστικά τον θύτη (Κ.Τ.), αυτό έγινε το επόμενο πρωί στην ΓΑΔΑ, αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στην άνανδρη επίθεση και στην μετέπειτα κίνηση του θύτη (Κ.Τ), να τον ρίξει βορά -στην κυριολεξία- στους θυμωμένους οπαδούς των γηπεδούχων! Σίγουρα ο (Σ.Γ.) είναι ιδιαίτερα τυχερός που βγήκε ζωντανός -με μώλωπες και εκχυμώσεις- από τα χέρια τους...

Ίσως σε αυτό βοήθησε και η στάση του κατά το συμβάν, καθώς ο (Σ.Γ.) δεν προκάλεσε καθόλου. Όλα αυτά έγιναν γιατί δεν άρεσε στον τρελαμένο (Κ.Τ.) δημοσιογράφο του ''RED****'' η αναφορά του θύματος(Σ.Γ.) στην έκταση του σκορ(χωρίς να προκαλέσει, το ξανατονίζω). Το ηχητικό -που ακολουθεί- φανερώνει πραγματικά τι συνέβη, στην κυριολεξία...Κόβει την ανάσα και δυσκολεύεσαι όσο ''δυνατό στομάχι'' και αν έχεις να το ακούσεις όλο! Το λιγότερο είναι σοκαριστικό!

Όπως σοκαριστικό είναι το γεγονός ότι, ο δημοσιογράφος-θύτης(Κ.Τ.), κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος!!!

Ή μήπως ακόμα πιό σοκαριστική είναι η στάση των αδερφών Αγγελόπουλων, οι οποίοι όχι απλά δεν ζήτησαν συγγνώμη, όχι απλά δεν ''τσίμπησαν'' τον δημοσιογράφο-χούλιγκαν τις επόμενες ημέρες αλλά...ΔΕΝ αναφέρθηκαν καν στο γεγονός!

Προκαλεί απορίες και η στάση του επίσημου Ολυμπιακού, όπως και η αργοπορία της Ελληνικής Αστυνομίας! Το θύμα (Σ.Γ) δεν έχει καν ενημερωθεί για την πορεία της έρευνας!

υγ... Κατάθεση ως μάρτυρας έδωσε και γυναίκα δημοσιογράφος, η οποία είδε μπροστά της το τρομακτικό περιστατικό μα, με περίσσιο θάρρος κατέθεσε κατά του....Ελεύθερου και ωραίου για 6 ημέρες θύτη (Κ.Τ)

υγ1... Επίσης χτυπήθηκαν και 2 φωτορεπόρτερ, με την διοίκηση του Ολυμπιακού αλλά και την Αστυνομία να...είναι και εκεί απούσες...
  Θάνος Κασάπης

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ