ΣΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΣΕ...''ΠΡΟΣΚΥΝΩ''! ΣΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΣΟΥ...ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ, ΟΧΙ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τρίτη 2 Μαΐου 2017

ΣΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΣΕ...''ΠΡΟΣΚΥΝΩ''! ΣΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΣΟΥ...ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ, ΟΧΙ


 Ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε μία συνέντευξη στο Πρώτο θέμα, στην οποία έδειξε ότι είναι η μελλοντική οικονομική δύναμη αυτού του τόπου και δικαίως κατ εμέ!

 http://www.protothema.gr/politics/article/675767/ivan-savvidis-o-tsipras-sti-vouli-mou-thumise-ton-poutin/

Θέλει να δώσει πνοή στην Β. Ελλάδα! Επιτέλους, αυτό το Αθηναϊκό μονοπώλιο είχε κουράσει. Αν και δεν με συμφέρει που το λέω ποδοσφαιρικά, το παραδέχομαι. Πρέπει να ξαναγίνει οικονομικό κέντρο η Θεσσαλονίκη και ότι καλό υπάρχει περιφερειακά της! Δηλαδή πως, ακόμα και σε λιγότερο προηγμένες χώρες από εμάς η πρωτεύουσα δεν παίζει τον απόλυτα κυρίαρχο ρόλο. Δεν μπορώ να γνωρίζω αν ήταν μία από τις σκέψεις του Τσίπρα, γιατί για να βγει η συμφωνία δώσαμε μπόλικο...πράγμα(Πήραμε επίσης σαφώς λιγότερα), ή απαίτηση των ''νταβατζήδων'' μας (40 + 2,5 χρόνια). Πάντως είναι κάτι θετικό! Πάντα όταν ευημερούσε η Μακεδονία, ήταν πιό στέρεη η χώρα. 

Συμφωνώ με το 95% όσων λέει! Διαλύει την ΝΔ, είναι πασιφανές! Υπάρχουν τόσοι βουλευτές της αντιπολίτευσης στην Β. Ελλάδα πού, δεν μπορούν και δεν πρέπει να πάνε κόντρα στα επιχειρηματικά σχέδια του Ιβάν!
 Επίσης υπάρχουν πολλοί δημοσιογράφοι στην Θεσ/νίκη, οι οποίοι χαίρονται με το...Κακό του -ίδιου του Σαββίδη αλλά και του- ΠΑΟΚ! Επειδή είναι σε σταθμούς και sites φιλικά της αντιπολίτευσης, αναγκάζονται να κάνουν 30 Φλικ-φλακ την ημέρα για να μπορέσουν να ισορροπήσουν!
Διαφωνώ μόνο σε κάτι υπερβολές του τύπου ''Άγιος'' και ''μου θύμισε τον Πούτιν'' ο Τσίπρας... 

 Υπάρχουν και αυτοί που θέλουν μόνο το καλό του ΠΑΟΚ και χάνουν την δουλειά τους γι' αυτό! Θεωρούνται από τους πρώτους ότι, τα παίρνουν από τον Σαββίδη, επειδή έτυχε ν' ανοίξουν μία εφημερίδα η οποία πέτυχε! Όχι δεν τα παίρνουν, μία έξυπνη ιδέα είχαν να...Ενώσουν τις διαφορές τους(Πότε θα το δω και στους δημοσιογράφους του Παναθηναικού αυτό...)! Οκ, έχουν και μία ευνοϊκή μεταχείριση από την ΠΑΕ, ως το νόμιμο σημείο όμως(σ.σ. Της μη οικονομικής συναλλαγής, κάτω από το τραπέζι)

Στα ποδοσφαιρικά του...spoilers διαφωνώ καθέτως. Με ένα κύπελλο στον Λευκό τον Πύργο αλλά παραπονούμενη την ΑΕΚ έστω και gia to 1/4 αυτών που, έκανε ο ''ταλιμπάν'' Κύζας στην Τούμπα στον 2ο ημιτελικό! Εκεί εκτός από τον πάντα αντίθετο Ολυμπιακό, τον πρόσφατα ξε - Γραμμένο από τον ανιπεράσπιστο ΠΑΟ -Εκεί πήγαινε το πανό στην Λεωφόρο. Στο ότι δεν προστατεύτηκε η ομάδα στον ημιτελικό και την έσφαξε ο Δραμινός Ταλιμπάν χωρίς κανένα ΈΛΕΟΣ. Και όχι ''Ααα, τώρα δεν φταίει ο Κύζας'' που το κατάλαβαν και μετέφεραν κάποιοι συνάδελφοι από το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ-θα μπεί και μιά σκέψη στην ΆΕΚ μήπως ξε -Γραφτεί και αυτή...

Θέλουν ΠΑΟ και Ολυμπιακός να πάρει το κύπελλο ο ΠΑΟΚ και όσο καλύτερα, να ευνοηθεί. Να λέγονται τα πράγματα χωρίς ''γωνίες''.

 Διαφωνώ με τον Ιβάν στο να αφήνει κάποιες συμπεριφορές που, βλάπτουν το κύρος του ΠΑΟΚ, χωρίς να επέμβει. Μιλάω φυσικά για τα όσα έγιναν πριν το ΠΑΟΚ-ΠΑΟ την περασμένη Πέμπτη. Εγώ πάντα ''πίνω νερό'' στην φιλοξενία του ΠΑΟΚ και σε δημοσιογράφους μέσων της πόλης οι οποίοι δεν είναι ΠΑΟΚ(σ.σ. Ανήκω και εγώ σε αυτή την κατηγορία), αλλά και σε αυτούς άλλων ομάδων. Όλων των ομάδων. Δεν μπορούν π.χ να έχουν παράπονο οι συνάδελφοι του Ολυμπιακού από τότε πού πήρε ο Ιβάν τον ΠΑΟΚ. Δίπλα τους κάθομαι κάθε φορά...Μέχρι που πανηγυρίζουν!

Κάτι που δεν έγινε όμως με τους συναδέλφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ ή γράφουν τον ΠΑΟ! Δεν μπορούσαν άλλωστε να πανηγυρίσουν κάτι μα, ούτε έδειξαν την αγανάκτηση τους! Έπεσε χειρονομία και βρισίδι στα γκολ, με λέξεις που ακούς συνήθως στην 4. Η πλάκα είναι ότι οι ίδιοι είναι από...Τους πρώτους που λέγαμε πριν! Αυτοί την επόμενη ημέρα δεν χάρηκαν τόσο την πρόκριση μα, φώναζαν τα λάθη των διαιτητών!!! Είναι σοκαριστικό να ακούς όταν, βρέθηκε ο Βιγιαφάνες κάτω λόγω της κροτίδας, ''Σκοτώστε τον'' ''Ρίξ'τε κι  άλλη στον π**στη'' από δημοσιογράφουν 40 χρόνια. Επίσης η επίσκεψη στο αεροδρόμιο. Πίστευα πως, θα βγει ο Ιβάν να το καταδικάσει. Μάταια...

Υγ Καλός τελικός να γίνει. Μην γραφτεί στην ιστορία όπως ο 2ος ημιτελικός στην Τούμπα, με 5 γράμματα. Κύζας... Στον ΠΑΟ και στον Ολυμπιακό εύχονται να υπάρχουν έστω διαιτητικά ''δώρα'' - αυτό είναι βέβαιο. Υπέρ του ΠΑΟΚ...μάλλον

Yγ1 Είναι λίγο...προφανές αυτό που γίνεται με τον Αποστολόπουλο. Μία κατηγορία δεν στηρίζεται. Ήταν άλλοι 25 εκεί. Μέ΄λη της αποστολής, του προπονητικού και του Ιατρικού τιμ του Πλατανιά...Όχι ότι δεν έχουν γίνει και γίνονται ντου στο Καραϊσκάκης. Ο ΠΑΟ το... πρωτολούστηκε! Που ήταν τότε ο ΠΑΟΚ; Με Ζαγοράκη βέβαια τότε ο ΠΑΟΚ..

ΥΓ3 Πολύ πλάκα κάναμε με το ''Tα REPLAY δικαιώνουν τον Κύζα''....ΚΩΜΩΔΙΑ!
Θ.Κ.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ