Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017

ΥΠΟΠΤΗ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ, ΠΡΟΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑ... ΟΜΟΡΦΙΕΣ!


 
 
Καλό το ανάθεμα στον θρασύτατο Αλεξανδρή όμως, μόνο τυχαία δεν είναι η στιγμή. Μεγάλη η επιτυχία των δημοσιογράφων του SPORT24 μα, μία τέτοια συνέντευξη που ''ταρακούνησε'' την χώρα από χθες, ίσως να κρύβει...Άλλα!

Πράγματα τα οποία ''έπιασαν'' αμέσως στον Ερασιτέχνη ΠΑΟ και σήμαναν ''συναγερμό'' για το ντέρμπι της Κυριακής. Η ανακοίνωση δεν ''δείχνει'' απλά, αλλά τονίζει τουλάχιστον 2 φορές πως,...Υπήρχε λόγος! Δεν ήταν μια απλή εξομολόγηση ενός πολύ καλού ποδοσφαιριστή αλλά, με ηθικές αξίες -στον αθλητισμό- για πέταμα(σ.σ. Προσωπική μου άποψη).

Η στιγμή που έγινε αυτή, κλείνει το μάτι στο ντέρμπι των ''αιωνίων'' την Κυριακή στην Λεωφόρο. Ο Ολυμπιακός μπορεί να κοιτάζει μόνο την Μπεσίκτας όπως βγαίνει από, το ερυθρόλευκο ρεπορτάζ. Το ντέρμπι που ακολουθεί όμως...Δουλεύεται υπογείως και πανέξυπνα!

Πως θα κάνουμε τον πράσινο κόσμο που θα βρεθεί στο γήπεδο να πέσει στην λούμπα και να αντιδράσει; Mε την κλασική γραφικότητα του κυρ-Σάββα; Ποιος τον παίρνει στα σοβαρά;ΚΑΝΕΝΑΣ! Μήπως με τους...Ό,τι να' ναι αλαλαγμούς του Καραπαπά στα Social Media; Είναι λίγος για να καταφέρει κάτι τέτοιο! Είναι...Ψίθυρος πλέον η φωνή του.

Τι καλύτερο από έναν πρώην παίκτη της ομάδας ο οποίος έχει ''κοροϊδέψει'' πολλές φορές το ίδιο το ποδόσφαιρο όσο έπαιζε(σ.σ. Όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος με το ''Εγώ πέφτω, εσύ διαιτητή γιατί το σφυρίζεις;'' και δεν έχει κανένα πρόβλημα να κανιβαλίσει την εύνοια που ΠΑΝΤΑ απολάμβανε;

Τέλος για να το κάνω ''πενηνταράκια''....Πόσο βολικό είναι για τον Ολυμπιακό, ένας...Νέος Αλεξανδρής(βλ. Φορτούνης) να, ξεσηκώσει την Λεωφόρο την Κυριακή με τα...μακροβούτια του και με την ''βοήθεια'' του διαιτητή να το κάνει το παιχνίδι μπουρλότο; Και αυτός δεν χρειάζεται καν να...Κλέψει το παιδί του στο τάβλι!

Μεγάλη προσοχή από τον κόσμο! Να διαγράψει όποιος βρεθεί στο γήπεδο την συνέντευξη του Αλέκου από, το μυαλό του. Επίσης η ΠΑΕ να μην αφήσει τίποτα στην τύχη του, να καταγγείλει ακόμα και ένα άτομο υπεράριθμο της ερυθρόλευκης ''κουστωδίας'' που θα μπει στο μπουθ. Η αστυνομία να προσέξει πολύ καλά και να μην αφήσει αυτή την φορά να εισέλθουν βαλτοί οπαδοί 3ης ομάδας, όπως στο 2-1 του 2015. Κάτι...Πρίγκηπες της Δυτικής όχθης. Ένα παιχνίδι που, ο Παναθηναϊκός...ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ!

Γι' αυτό ''ευαγγέλιο'' η εξαιρετική και...To the point ανακοίνωση του Ερασιτέχνη...

υ.γ. Αντωνάκη αντί να ζητήσεις συγνώμη για το ''ΜΠΑΟΚ'' θέλεις να βγεις και από πάνω με τους...''Δημοσιογραφίσκους''. Εεεε; Έφυγες αποτυχημένος και κυνηγημένος από το ποδόσφαιρο. Μέχρι και ο...Κεμάλ σε κυνήγησε!
Θ.Κ.