Χρειάζεται ένα Restart η ομάδα - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Χρειάζεται ένα Restart η ομάδα



Το χειρότερο είναι πως, δεν είμαι χάλια μετά την τριάρα! Γι' αυτό να τον ευχαριστήσω τον Στραματσόνι! Με σώζει από το εγκεφαλικό. Ούτε πονοκέφαλο 2 ώρες πριν -και 5 ώρες μετά- το μάτς, ούτε Panadol, ούτε να βραχνιάσω, ούτε να σιχτιρίσω καν! 

Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν ότι ζω πολύ έντονα τα παιχνίδια της ομάδας. Άντε μόνο τον Καπίνο ''στόλισα'' την ώρα της αλλαγής του. Να' ναι καλά ο άνθρωπος. Στην Λάρισα πρίν χρόνια (Ο Έκι είχε σκοράρει με πέναλτι για το 0-1, χάσαμε 3-2 τελικά στο Φάληρο) είχα φέρει ένα μαγαζί ανάποδα. Ένας 40άρης -τότε- βλαχογαύρος μάλλον είχε νευριάσει με την συμπεριφορά μου και τόλμησε μετά το 3-1 να μου κάνει την γνωστή χειρονομία με τα χέρια. Βρέθηκε πολλά... τραπέζια πίσω.

Με/μας έχει εθίσει στην αποτυχία εδώ και έναν χρόνο. Στο πρωτάθλημα, στο κύπελλο, στην ευρώπη!
Άλλες εποχές θα ''πενθούσα'' για μία εβδομάδα. Τώρα την επόμενη ημέρα το έχω ξεχάσει. Πώς να μην γίνει αυτό; 1 στα τελευταία 10 ντέρμπι έχει κερδίσει μόνο ο ΠΑΟ (10-17 γκόλ) και συνεχείς γκέλες με μικρές ομάδες, είτε ισοπαλία και νίκη με το ζόρι στην Λωφόρο απέναντι στον Ηρακλή (!!!). Μία ομάδα με ρόστερ Footbal league! 

Τώρα που ανέφερα τον Γηραιό, βλέπω σε λίγες αγωνιστικές οι πράσινοι να καταντήσουν το ''Απόστολος Νικολαϊδης'' Καυτανζόγλειο! Θα συγκρούονται ποιός θα ξεπεράσει τα 1000 εισιτήρια. Για να απαξιώνω εγώ -και όχι μόνο- τον Παναθηναϊκό, σίγουρα κάτι δεν πάει καλά...

Χρειάζεται ένα Restart η ομάδα. Να διώξεις 10-12 ποδοσφαιριστές δεν γίνεται. Ο -πιό ανίκανος προπονητής που έχει κάτσει ποτέ στον πάγκο της ομάδας τα τελευταία 20 χρόνια- Ιταλός πρέπει να φύγει από μόνος του! Αν αγαπάει έστω λίγο την ομάδα, ας παραιτηθεί άμεσα! Ούτε έκτακτο συμβούλιο, ούτε τίποτα!

Τέλος για τον Αλαφούζο. Όταν θέλεις να είσαι ο ηγέτης μίας ομάδας, δεν λές ''Αν είμαι εγώ το πρόβλημα να φύγω'' στην χειρότερη στιγμή της! Άλλωστε εάχιστοι είναι αυτοί που τον κατηγορούν. Έκανε ένα λάθος το καλοκαίρι με την παραμονή του Στραματσόνι, αλλά έριξε πολλά χρήματα στην ομάδα και έκανε πραγματικότητα κάθε επιθυμία του Στραματσόνι. Ελπίζω να ήταν λόγια της στιγμής. Αμφιβάλλω ότι, ο Γιάννης Αλαφούζος θέλει να διαλύσει τον ΠΑΟ! Γιατί άμα φύγει, η ποδοφαιρική ομάδα θα διαλυθεί.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ