Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2016

ΚΥΡΙΕ (;) ΚΑΡΑΠΑΠΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ;

ΚΥΡΙΕ...ΚΑΡΑΠΑΠΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΕΠιΤΕΛΟΥΣ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ;

 

Ο κόκκινος μαϊντανός εδώ και πολύ καιρό έχει μία καινούργια σπέκουλα, την οποία χρησιμοποιεί καθημερινά. Σε ραδιόφωνα αγαπητά της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook η μέσω sites...24αρια! Μάλιστα προ 2 εβδομάδων έκανε την εμφάνιση του και σε μεσημεριανή εκπομπή της πόλης μας!

Πέρα από τις γνωστές μπούρδες που συνήθως λέει, όπως ότι το καθημερινό payroll προς του συντάκτες του, κάτι το οποίο αρνείται! Κύριε (;) Κώστα για μαλακές μας έχεις; Σε πληροφορώ ότι -προσωπικά τουλάχιστον- μετά από 10-15 λεπτά το πολύ, έχω στα μηνύματα μου κάθε σου payroll! Οργάνωσε το καλύτερα, δικό σου το σφάλμα...

Πάμε στην σπέκουλα τώρα! Όπου και να βγεις κατηγορείς πώς, υπάρχουν δημοσιογράφοι της Θεσσαλονίκης η οποίοι πληρώνονται για να γράφουν άρθρα κατόπιν εντολής! Δεν θέλω ν' αναφερθώ σε κανέναν άλλο παρά μόνο σ' εμένα. Ναι είναι αλήθεια, ότι 4/5 άρθρα μου -από αυτά που αφορούν τον Ολυμπιακό- έχουν ως κύριο θέμα τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη. Το πέμπτο έχει να κάνει με εσένα, γιατί πάντα χρειάζεται μια χιουμοριστική νότα για να σπάει τα σοβαρά και τεκμηριωμένα άρθρα.


Και μην πεις ότι δεν γνωρίζεις ποιος είμαι; Η επίθεση -όχι μόνο λεκτική φυσικά- πέρυσι στα δημοσιογραφικά της Τούμπας με εκφράσεις... ήθους Τρούμπας, όπως π.χ."Εσένα ρε κω**τρυπίδα θα σε γαμ**ω" και διάφορα άλλα. Εκφράσεις και "τραμπουκισμοί" πού, έχουν εμφανιστεί και τα προηγούμενα χρόνια. Με έχεις συναντήσει τα τελευταία χρόνια σε διάφορα γήπεδα και κάθε φορά τα ίδια! Άρα με γνωρίζεις πολύ καλά. Διαφωνείς;


Για να τελειώνουμε και με σένα -αν και είχα καιρό να γράψω χιουμοριστικό άρθρο- θα ήθελα να τοποθετηθείς από ποιους πληρώνομαι εγώ; Από μία σχετικά μικρή τηλεοπτική εκπομπή, η οποία είναι στον αέρα 22 χρόνια και όσοι δουλεύουμε εκεί το κάνουμε για την τρέλα μας και -εδώ δώσε βάση- χωρίς να παίρνουμε φράγκο! Γι' αυτό όταν ξαναβγείς στα ερτζιανά της πόλης μας, καλό θα είναι να ονοματίσεις ποιοι είναι αυτοί που πληρώνονται για να σπιλώνουν...τον σπιλωμένο! Μην φοβάσαι! Εξάλλου εσύ παρουσιάζεσαι ατρόμητος. Έχε στο πίσω μέρος του μυαλού (;) σου όμως, ότι οι αγωγές που μοιράζεις σαν στραγάλια θα στραφούν εναντίον σου!Άντε τώρα, εδώ σε θέλω! Ονομαστικά και από που "τα παίρνουμε"...Αλλιώς ΜΟΚΟ!

Συντάκτης: Θάνος Κασάπης