Κύζα εσύ σουπερ σταρ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

Κύζα εσύ σουπερ σταρ

Μπορεί ο Χουάντερσον να ήταν ο MVP , αλλά ο Κύζας ήταν αυτός που πραγματικά ήταν το πρόσωπο της αναμέτρησης.
Μπορεί ο ΠΑΟΚ να έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες και η μπάλα να μην έμπαινε, αλλά ο Ηρακλής έστω και με δέκα άξιζε να πάρει το πέναλτι το οποίο μπορούσε να δώσει την ισοφάριση. Δυστυχώς όμως ο διαιτητής Κύζας είχε άλλη άποψη, όπως και σε άλλες περιπτώσεις.
Τα ΜΜΕ δεν μένουν στον Κύζα, αλλά στην νίκη με σφαγιαστική διαιτησία που θύμισε Παμπορίδη προ ετών. Κανένας δεν θα σταθεί στις φάσεις που ο Κύζας έκλεισε τα μάτια και τα άνοιγε σε ανύπαρκτα φάουλ και φάσεις του γηπεδούχου, όμως απ ότι φαίνεται ο Ηρακλής πλήρωσε την νύφη για τις ισοπαλίες του σημερινού του αντιπάλου.
Το θέμα θα περάσει χωρίς να γίνει τίποτα και θα καμαρώνουν μια νίκη η οποία ήρθε με πολλούς παραπάνω παίκτες.
Όλοι θα λένε για τις φάσεις, αλλά και για την παρουσία του Χουάντερσον και κανείς δεν θα σταθεί στον Κύζα γιατί ο Ηρακλής είναι εντελώς αδύναμος διοικητικά, οργανωτικά και γενικώς σε όλα όσον αφορά την ΠΑΕ, ακόμα και η ανακοίνωση για την διαιτησία είναι στάχτη στα μάτια του κόσμου γιατί δεν θέλει να βλέπει κανέναν από αυτούς.. Όμως είναι εκεί και η ομάδα αργοπεθαίνει με τον κόσμο να δίνει μόνο αυτός ανάσες σε παίκτες και προπονητή.
penalti-e1476650598231-665x363Ο Παπαδόπουλος, όπως και όλοι οι παίκτες είναι μαχητές με όλα αυτά που τραβάνε, όμως κανείς δεν τους σέβεται, και φάνηκε και διαιτητικά και σε γενικό πλαίσιο. Ο μόνος που τον σέβεται είναι ο κόσμος.
Αυτός ο κόσμος θα κρατήσει και εφέτος την ομάδα και όχι αυτοί οι περαστικοί που τα βάζουν με τον κόσμο και ασκούν διοίκηση.
Και κάτι ακόμα.
Καλύτερα βάλε επτά γκολ στα ίσα με τις ευκαιρίες, παρά να πανηγυρίζεις μια νίκη που ήρθε με δώδεκα ή δεκατρεις παίκτες, για να κερδίσεις τα ηρωικά αμούστακα παιδιά του Ηρακλή.  Εσύ που έχεις τόσα εκατομμύρια και καυχιέσαι, κέρδισες τον Ηρακλή με δεκατρεις παίκτες
Όσο για τον Παπαδόπουλο δεν μπορεί να πεις κουβέντα γιατί κράτησε τα αποδυτήρια όπως και πολλοί παίκτες που έδιωξε αυτή η διοίκηση, και ποιος θα τον πει ότι δεν γίνεται δεκτή η παραίτηση; Η διοίκηση;  Ας μην επεκταθούμε…
Υ.Γ. Τα τέσσερα και τα πέντε που λέγατε είναι οι παίκτες που ήταν στο γήπεδο; ή τους διαιτητές;
Υ.Γ. Για άλλη μια φορά αποδείχθηκε ότι τον Ηρακλή δεν τον θέλουν στην πόλη, γιατί πέρασαν οι ευκαιρίες και οχι η ΣΦΑΓΗ
Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης
http://www.bluenews.gr/%CE%BA%CF%8D%CE%B6%CE%B1-%CE%B5%CF%83%CF%8D-%CF%83%CE%BF%CF%85%CF%80%CE%B5%CF%81-%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%81/

# Κάνε like άφοβα!
# Η δημοσίευση είναι η ψυχή της Δημοκρατίας.
# Η κοινοποίηση δεν είναι αδίκημα!

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ