Κάρεϊ Σκάρι, τί κάνει σήμερα; - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Κάρεϊ Σκάρι, τί κάνει σήμερα;



Ο Κάρεϊ Σκάρι συμμετείχε στα Ντραφτς του ΝΒΑ το 1985 και εξασφάλισε συμβόλαιο με τους Γιούτα Τζαζ, στους οποίους παρέμεινε για περίπου δύο χρόνια (Βικιπαιδεια).Η εποχή του Γιώργου Κοσκωτά λοιπόν είχε ξεκινήσει και ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού έψαχνε τα «μπαμ» τύπου Ντέταρι και στο μπάσκετ. Πρόσφερε 90 εκατομμύρια στον Λανέ, αλλά τον έχασε, έκλεισε δύο Αμερικανούς μέσα σ' ένα 24ωρο και στις 5 Αυγούστου του 1988 ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε (σ.σ. ποιες ανακοινώσεις τότε...) την απόκτηση του Κάρεϊ Σκάρι.

Το 1988 αγωνίστηκε αρχικά με τους Νιου Γιορκ Νικς κι έπειτα με τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Στην ομάδα του Πειραιά παρέμεινε για ένα χρόνο, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να κατακτήσει κάποιο τίτλο.
Την περίοδο 1989-90 αγωνίστηκε αρχικά στους Ράπιντ Σίτυ Θρίλλερς, ομάδα της Αμερικής κι έπειτα στους Γκρανόγιερς, ομάδα της Ισπανίας.Από το 1992 μέχρι και το 1997, ο Κάρεϊ Σκάρι αγωνίστηκε στην Αργεντινή (ΓΕΠΟ Σαν Λουίς και Φέρο Καρίλ Οέστε), στη Γαλλία (ΑSΑ Σο), στο Βέλγιο (Νταμ BAC) και στη Χιλή (UDE Τεμούκο και Κολό Κολό).
Μετά το πέρας της περιόδου 1996-97, ο Κάρεϊ Σκάρι αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση και να βάλει τέλος στην καριέρα του (Gazzetta.gr).Μέχρι πριν από κάποια χρόνια ο Κάρεϊ Σκάρι ήταν στη φυλακή, όπως αποκάλυψε ο αδελφός του σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει το 2012στη στήλη «Χρόνια και Ζαμάνια» του Sentragoal.Μέχρι πριν από κάποια χρόνια ο Κάρεϊ Σκάρι ήταν στη φυλακή, όπως αποκάλυψε ο αδελφός του σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στη στήλη «Χρόνια και Ζαμάνια» του Sentragoal (Gazzetta.gr). 
Ο Σκάρι άστεγος και ανήμπορος έκλεψε για τη δόση του....


επιμέλεια: Χάρης Γκουγκουλίτσας

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ