Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΦΗΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!Ένας διαιτητής είναι αρκετός ώστε να νικήσει αυτά τα αμούστακα παιδιά τα οποία παίζουν με πάθος και θέληση, παράλληλα με τους έμπειρους που τους μεταλαμπαδεύουν τις γνώσεις τους, αλλά και με τον καλύτερο Έλληνα προπονητή. 

 Αυτός ο Ηρακλής μπορούσε να κερδίσει τον πολυεκατομμυριούχο Ολυμπιακό με παίκτες παγκοσμίου κλάσης, αλλά χρειάστηκε η βοήθεια του διαιτητή Φωτιάδη που έκλεισε τα μάτια στις κόκκινες των Ρέτσου και Μποτία, και τα άνοιξε στο ακούσιο χέρι του Ιντζόγλου.

 Έλεγαν ότι μετά την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού της Ελλάδας θα άλλαζαν όλα, αλλά όλα αλλάζουν και όλο τα ίδια μένουν.Ο Ηρακλής δεν άξιζε να χάσει σήμερα και στάθηκε άτυχος πολλές φορές, αλλά το χειροκρότημα του κόσμου και το ‘’ΗΡΑΑΑ’’ ήταν κάτι που συγκίνησε παίκτες και Παπαδόπουλο.

 Ο κόσμος βράζει για την υποτιθέμενη διοίκηση που θέλει να την δει εκτός Ηρακλή, και τα συνθήματα έπαιρναν το ένα το άλλο κατά της διοίκησης Παπαθανασάκη αλλά και των ανθρώπων που είναι κοντά στην ομάδα.

 Εκτός από τα εσωτερικά του Ηρακλή, υπάρχουν και τα αγωνιστικά τα οποία φαίνεται πως δεν σέβονται κάποιοι άνθρωποι σαν τον κ. Φωτιάδη και τους συνεργάτες του που φρόντισαν να γυρίσει τούμπα το παιχνίδι.

 Δυστυχώς το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα δεν πρόκειται να αλλάξει, αλλά τέτοιες διαιτησίες δείχνουν ότι η Ελλάδα ποδοσφαιρικά με τέτοιες διαιτησίες και τέτοιες προκλητικές τάσεις δείχνουν ότι δεν φταίνε οι παίκτες αποκλειστικά.

 Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιάννακης