Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2016

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

Τώρα πώς να σχολιάσεις την αποστολή πακέτου με εκρηκτικό μηχανισμό(τον βρήκε στον κήπο της κατοικίας του), σε δικαστή του Noor1. Για την ακρίβεια υπηρετεί στο Εφετείο Πειραιά! Μάλιστα ανάλογο δέμα -μα μόνο για εκφοβισμό, αφού δεν ήταν συνδεδεμένο- είχε λάβει και η πρόεδρος του Εφετείου, πριν 2 μήνες .

 Το Εφετείο είναι χρήσιμο για τον καταδικασμένο. Μετά τη πρωτόδικη ποινή με αυτό θα έχουν να κάνουν! Από την  στιγμή που η δίωξη έγινε από την εισαγγελία του Πειραιά, αυτόματα ''ρόλο'' έχει και το Εφετείο της πόλης..

 Αυτή η εγκληματική ενέργεια δεν έγινε απαραίτητα, για να μην δικάσει...όπως πρέπει αλλά διότι το έκανε ήδη. Σε κάποιους πιθανότατα να τους φαίνονται πολλά τα 12(για παράδειγμα) χρόνια. Τα οποία με τον νέο Νόμο Παρασκευόπουλου, γίνονται 4. Αν και ο Νόμος αφορά τους χρήστες, όχι τους διακινητές.

 Το ότι αντί για καρφιά περιείχε ξυραφάκια ο εκρηκτικός μηχανισμός, είναι λίγο περίεργο. Έχω να ακούσω για ξυραφάκια από επίθεση Ταλιμπάν σε Αμερικανούς στρατιώτες! Ώστε έτσι να μπορεί να περάσει και την δίπλα ανθεκτική στρατιωτική στολή. Όταν μιλάμε για Ταλιμπαν, μιλάμε...για Αφγανιστάν. Από εκεί και πέρα πηγαίνει μόνο του το μυαλό.

 Καλό θα είναι να περιμένουμε για περισσότερες πληροφορίες. Αν και πιθανή κρατική δήλωση πως, δεν επρόκειτο για την υπόθεση του Noor1, δε νομίζω να πείσει εφόσον δεν ακολουθούν αποδείξεις... 

Πρώτα απ' όλα ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα ο άνθρωπος(και όποιος βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο σπίτι ή περνούσε στον δρόμο) που, κατάλαβε περί τίνος πρόκειται και κάλεσε αμέσως την Αντιτρομοκρατική. Οι έμπειροι αστυνομικοί της υπηρεσίας εξουδετέρωσαν το...φονικό πακέτο.

 Το μόνο θετικό της όλης ιστορίας θα είναι, η μεγάλη δημοσιοποίηση του θέματος (ευρύτερης ελπίζω) και η παράλληλη έρευνα από την δικαιοσύνη... Κάποιοι φοβούνται ή δεν ικανοποιήθηκαν και θέλουν να τιμωρήσουν. Δεν θα κερδίσουν τίποτα....
Θ.Κ.