Τρίτη, 19 Ιουλίου 2016

ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ! ΜΠΟΡΩ;


Και βέβαια μπορώ! Το Πολίτευμα μας, επιτρέπει σ' εμένα -και στον κάθε άλλο πολίτη- να εκφράζω δημόσια την άποψη μου. Έχω το δικαίωμα να βγω να το φωνάζω στον δρόμο, σε παραλίες, σε βουνοκορφές... Λέω όμως καλύτερα να μεταφέρω την άποψη μου από, το πληκτρολόγιο του υπολογιστή μου.

Όχι, δεν περίμενα την χθεσινή...''happy end'' απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για το NOOR1, ούτε το αυριανό αλισβερίσι των ποινών. Δεν είμαι και πολύ μικρός. Ένας -συγκεκριμένα- 33χρονος Έλληνας έχει σιχτιρίσει (ή γελάσει) πολλές φορές με αποφάσεις των Ελληνικών Δικαστηρίων. Ένας 50άρης ακόμα περισσότερες!

Μια δικαιοσύνη που ρίχνει ποινές 3ων ετών σε βιοτέχνες και μικροεπιχειρηματίες, οι οποίοι λόγω της τραγικής οικονομικής κατάστασης καταστράφηκαν, τοξικομανείς με μικρές ποσότητες(10-15gr) να ''τρώνε'' 7-8 χρόνια και...ανακίνηση υποθέσεων... της πλάκας μετά από 10-15 χρόνια για να μαζέψει χρήμα το Κράτος!

Μία δικαιοσύνη ''αλα κάρτ'' στις υπηρεσίες ενός διεφθαρμένου Κράτους! Φιλελεύθερο, σοσιαλιστικό ή εσχάτως...αριστερό. Ζούμε σε μία μαγική χώρα.

Τέλη Ιουνίου του 2014 άνδρες του Λιμενικού -μετά από πληροφορίες της DEA- έστησαν ένα άρτιο σχέδιο ώστε να ''πιάσουν στα πράσα'' και να συλλάβουν ομάδα Ελλήνων και ξένων μεγάλο-δια κινητών ηρωίνης ''μεγάλης καθαρότητας'' (86%-90%!!! μετά από χημικούς ελέγχους που έγιναν). Και όντως αυτή η ομάδα των Λιμενικών έφερε εις πέρας την αποστολή της. Αυτοί οι άξιοι Λιμενικοί που -μετά τις επιτυχείς συλλήψεις- μέχρι να βγουν φωτογραφία αγκαλιασμένοι πίσω από ''αμαρτωλά'' σακιά έκαναν εμετό συνεχώς από την οσμή των 2,1 τόνων ηρωίνης, πως αισθάνονται από χθες; Ο αξιωματικός που κατέθεσε στην δίκη και έδωσε όλα τα στοιχεία με αποδείξεις(μάλιστα οι δικηγόροι του Αιμίλιου Κοτσώνη είχαν φτάσει στο σημείο να ''λασπολογήσουν'' εναντίον του), πως αισθάνεται από χθες;

Αντίθετα ο Υπουργός Ναυτιλίας εκείνης της περιόδου γιατί δεν αναφέρθηκε ΠΟΤΕ στην ουσία του θέματος;

Μια δικαιοσύνη η οποία σοκάρει και προκαλεί το κοινό αίσθημα με την απόφαση της για τα ''μεγάλα κεφάλια'' του NOOR1! Με λίγα λόγια...

Η πρόταση της εισαγγελέως της έδρας μας...παρουσίαζε μία ''εγκληματική οργάνωση'' με ''αρχές'' και ''δομή'' ξεκάθαρη. Ο ρόλος του καθενός ήταν συγκεκριμένος και προκαθορισμένος. Κόλαφος ήταν η πρόταση της εναντίον του Κοτσώνη(μάλιστα τον..έχρισε ως ''τον άνθρωπο που γνώριζε τα πάντα όσον αφορά το καράβι και την πορεία του'') Μέχρι και εταιρεία στο Ντουμπάι ίδρυσε για την μεταφορά των χρημάτων στους ''πωλητές'' του φορτίου . Στα υπόγεια της βίλας του Γιαννουσάκη αποθηκεύτηκε η ηρωίνη(όπως απέδειξε το Λιμενικό μετά την πολυήμερη ερευνά του)!

Άλλαξε τίποτα μέχρι χθες; Πως γίνεται ο Κοτσώνης να καταδικάζεται για απλή συνέργεια. Δηλαδή δεν είχε κανένα οικονομικό όφελος, το έκανε για...χόμπι!

Πως γίνεται ο Γιαννουσάκης να καταδικάζεται ως απλό μέλος της εγκληματικής οργάνωσης; Στην βίλα του τα ναρκωτικά τα αποθήκευσε χωρίς λόγο;

Οι συγκεκριμένοι 2 θα μπουν ελάχιστα χρόνια φυλακή. Ειδικά ο Κοτσώνης με τα ελαφρυντικά και τις εφέσεις, αν κάτσει μέσα 2 χρόνια, θα συνιστά για εμένα έκπληξη!

Ο χρηματοδότης; Ποιός είναι;

Γιατί λοιπόν να εμπιστευτώ την ελληνική δικαιοσύνη; Γιατί να εμπιστευτώ αυτό το διεφθαρμένο Kράτος;

Μία δικαιοσύνη που...''δέχεται'' έναν κακουργηματικά κατηγορούμενο να ζητάει την εξαίρεση ενός έντιμου δικαστικού;
Θ.Κ.