O...Μπεκενμπάουερ από το Παραλίμνι! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

O...Μπεκενμπάουερ από το Παραλίμνι!




Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί βγήκε προς τα έξω ότι, έγινε ''μάχη'' για το ποιος θα πάρει...τον Λαΐφη! Σιγά ρε! Ο...υπερπαικτης των 5 ηπείρων!

Αν και δε νομίζω ότι η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ ασχολήθηκαν τόσο μαζί του. Ο Κόκκαλης ανακοίνωνε τον Καρεμπε κάποτε με λιγότερες τυμπανοκρουσίες, απ' ότι για τον "νέο παιχταρά" από την Κύπρο! Κ-α-τ-ά-ν-τ-ι-α για την τωρινή διοίκηση! Οι οπαδοί του Ολυμπιακού δεν θα μπορέσουν να κοιμηθούν από...την χαρά τους!

Όταν ακούω αυτά τα περί "παιδιών θαυμάτων" -πλέον- γελάω(Αν και μόνο παιδί δεν είναι, 23ων). Εδώ ο Νίνης δεν έκανε και δεν πρόκειται να κάνει μεγάλη καριέρα που, όντως ήταν ''παιδί θαύμα''! Ή ο Κουτσιανικούλης, τον οποίο (δυστυχώς χρυσοπλήρωσε ο ΠΑΟΚ και δεν έκανε τίποτα) ούτε η ΑΕΛ δεν τον κράτησε! Και πόσα παραδείγματα ακόμη...

 "Κώστα-Τσέλσι-Νότιγχαμ-Pizza Hut" να δω πως θα καλύψεις τώρα τα...."Ελλάς-Ευρώπη-Παναθηναϊκός, γ@μιέται το λιμάνι & ο Ολυμπιακός" που ανέβασε ο Λαΐφης στο fb μετά το Ρόμα-ΠΑΟ 2-3 πριν μια 5ετια. Με τις καρπουζόφλουδες θα σε πάρουν! Ή με τις πέτρες καλύτερα, διότι τα γουρούνια τρώνε τις καρπουζόφλουδες!

 Ευτυχώς δεν ασχολήθηκε ο Παναθηναϊκός μαζί του. Φτιάχνεις άμυνα με Μολέδο-Σίφο(εφόσον ξαναφορέσει τα πράσινα)-Ιβάνοφ και θ' ασχοληθείς με τον Λαΐφη επειδή είναι στην Κύπρο σούπερ σταρ; Και ο Χογκ στην Μάλτα σούπερ στάρ είναι(Χωρίς να βάλω καν σε σύγκριση το ανεβασμένο τα τελευταία χρόνια Κυπριακό ποδόσφαιρο με αυτό της Μάλτας)! Θα μείνει ο φετινός Κουτρουμπής έξω για αυτόν? Όχι, ευχαριστώ! Άσε που έχει παρατηρηθεί ότι,  οι Κύπριοι(από το Παραλίμνι συγκεκριμένα) ποδοσφαιριστές λένε -κάτι τυχαίο μου ήρθε- πώς κοιμόντουσαν με την αφίσα του Σαραβάκου επάνω από το κρεββάτι τους και έπειτα από λίγα υπογράφουν νύχτα στον Ολυμπιακό!

Θα ανακαλέσω για την ποδοσφαιρική του αξία, εφόσον ''βγάλει μάτια'' του χρόνου ο Κύπριος στον Ολυμπιακό ή όπου τον ''φορτώσουν'' δανεικό. Δύσκολα θα γίνει κάτι τέτοιο όμως. Δεν θα έχει εφόσον μείνει στον Πειραιά, την προπονητική βοήθεια που χρειάζεται την δεδομένη χρονική στιγμή. Λίγος ο Σάντσεθ...

Υ.γ.... Τέτοιοι... Παναθηναϊκοί δεν αξίζει ούτε την πόρτα στο Κορωπί να περάσουν, όχι στην Λεωφόρο!

 Υ.γ.2...Άλλη μία παταγώδης αποτυχία του ερυθρόλευκου ''γραφείου προπαγάνδας''. Μέχρι να ''κατεβάσετε'' την σελίδα του παίκτη στο fb... Έτσι, πάντα...ανάξιοι!

Υ.γ.3.. Τα λέμε και το βράδυ ή αύριο με...την χειρότερη κατάρα που έχω φάει όλα αυτά τα χρόνια. Να είστε όλοι καλά! Και να ακούτε προσεκτικά τα όσα λέγονται στην εκπομπή. Ο Χάρης ο Στόϊκος εδώ και ενάμιση μήνα είχε αναφέρει ακριβώς τις ημερομηνίες που, ο ΠΑΟΚ θα ''κλείσει'' μεταγραφές. Ούτε ημέρα έπεσε έξω! Όχι ''θα'' και ''αν'' και ''μου είπαν''...

Θ.Κ. 

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ