Τρίτη, 14 Ιουνίου 2016

ΜΑΡΙΝΑΚΙΣΤΑΝ...Έφτασε η ώρα λοιπόν, που η χώρα μας δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από το Λιχντεστάιν, την Ανδόρρα, το Πριγκιπάτο του Μονακό, τον Αγ. Μαρίνο, το Κόσοβο, την Υπερδνειστερία και πολλά άλλα.
  Έχουμε και εμείς πλέον το δικό μας κρατίδιο (Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, Κράτη μικρής έκτασης -ο πληθυσμός και ο πλούτος δεν ενδιαφέρει- που δεν έχουν διασφαλισμένη διεθνή αναγνώριση είναι από κάθε άποψη κρατίδια.)....Το ΜΑΡΙΝΑΚΙΣΤΑΝ!
  Γεωγραφικός προσανατολισμός; Μέσα στον Δήμο του Πειραιά. Μικρή η έκταση του αλλά τεράστια η δύναμη του σε όλους τους οικονομικούς, πολιτικούς και κοινωνικούς τομείς! Ο ισόβιος πρόεδρος και βασιλιάς του (και απόγονος του Υψηλάντη, μην το ξεχνάμε αυτό) μπορεί να...φέρει τον κόσμο ανάποδα όποτε το επιθυμεί.
Μπορεί π.χ. να βγάζει Δήμαρχο με την μέθοδο ψήφος-20έυρω! Έχει την δυνατότητα να κουμαντάρει τον στρατό του(γίνεται τέτοιος ηγέτης χωρίς στρατό;) όπως αυτός θέλει. Είτε ανατινάζοντας φούρνους, είτε προσπαθώντας να διαλύσει κτήριο όπου στεγάζεται μισητός τηλεοπτικός σταθμός. Δυστυχώς βρίσκεται εντός συνόρων του κρατιδίου. Ελέγχει -όπως ακούγεται και σε νόμιμα υποκλαπείσες συνομιλίες- αθλητικές ομοσπονδίες, δημοσιογράφους, δικαστικούς λειτουργούς(Τσιμπλάκης), αστυνομικές αρχές, διαιτητές, πολιτικούς κ.α.
Το απέδειξε και τα μεσάνυχτα της Δευτέρας ! Από που και ως που βρε δημοσιογράφε, του τηλεοπτικού σταθμού μάλιστα που...τολμάει να λειτουργεί εντός συνόρων του Μαρινακιστάν, έχεις το θράσος να κάνεις αποκαλύψεις για τον αυτοκράτορα; Δεν γνωρίζεις κακόμοιρε το πρωτόκολλο;
Στο πριγκιπάτο του Φαταούλ, το μόνο που επιτρέπεται είναι να τον αποθεώνεις! Αλλιώς...κούνια που σε κούναγε. 
Ποιόν νομίζεις ότι θα ''ξεσκεπάσεις''; Τυχερός είσαι που δεν πλέεις δίπλα από το NOOR1, το οποίο είναι κάτι σαν αξιοθέατο στην Ελευσίνα! Ευτυχώς ο αφέντης ήταν στα κέφια του χθες το βράδυ! Παλαμάκια χτύπησε απλά και, έστειλε αμέσως σε αυτόν τον κατάπτυστο τηλεοπτικό σταθμό αστυνομία για να σε συλλάβει! Χωρίς ένταλμα σύλληψης, δεν λένε τίποτα στο Μαρινακιστάν αυτά. Ακόμη μέχρι και η εισαγγελέας από τον φόβο της τράκαρε! Γι' αυτό έπειτα πήγε και η αντεισαγγελέας.
Και γιατί γκρινιάζουμε -εμείς οι υπόλοιποι θνητοί- για την ταχύτητα που ενεργοποιήθηκαν οι δικαστικές και οι αστυνομικές Αρχές τα μεσάνυχτα; Ίσοι και όμοιοι είμαστε με το υψηλαντόπουλο;
Είπαμε, παλαμάκια χτυπάει και κάθονται ''κλαρίνο'' οι πάντες. Από... διαβαστερούς πρωθυπουργούς μέχρι το Delivery για τα σουβλάκια!
Υ.γ.: Υπάρχει και 2η σημαία για το κρατίδιο, όμως δεν θέλουν να υπάρξει ενδεχόμενο να παρεξηγηθεί ο άλλος ο καραγκιόζης που, πήγε έξω από την ΓΑΔΑ και έβγαζε φωτογραφίες με τον παππού που ''στόλιζε'' τους πάντες(ακόμη και τον ίδιο)! Ακολουθεί η σημαία...

Θ.Κ