Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2016

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΒΑΖΕΙ ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ!


Η πρώτη ερώτηση του απεσταλμένου της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΓΝΩΜΗΣ προς τον Μάρκο Σίλβα αφορούσε τη διαιτησία του κ. Παππά (αν κατάλαβε γιατί ο κόσμος χειροκροτούσε τις αποφάσεις υπέρ του Ολυμπιακού), ο Πορτογάλος προπονητής αρνήθηκε να τη σχολιάσει, οι δημοσιογράφοι του ΠΑΟΚ επέμειναν (επικράτησε οχλαγωγία…) και υπήρξε παρέμβαση του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά, ο οποίος εξήγησε ότι ο Πορτογάλος προπονητής δεν θα απαντήσει σε οτιδήποτε δεν έχει σχέση με ποδόσφαιρο. 
 Ο κ. Καραπαπάς, μάλιστα, άνοιξε διάλογο σε έντονο ύφος με κάποιους ρεπόρτερ από τη Θεσσαλονίκη, λέγοντάς τους πως «σε όλη την Ευρώπη οι ερωτήσεις έχουν να κάνουν με το ποδόσφαιρο, όχι με τη διαιτησία» και στη συνέχεια αποχώρησε, μαζί με τον Σίλβα, που δεν έκανε, τελικά, δηλώσεις.
Δημιουργήθηκε ένταση και κάποιος φώναξε: "Εδώ δεν είναι Πειραιάς". Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Κώστας Καραππαπάς είπε λέγοντας: "Αντε ρε κ@λοτρ...", για να λάβει την απάντηση: "Αντε ρε καραγκιόζη" και μαζί όλοι αποχώρησαν χωρίς να πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου.