Ο πιο hardcore τραμπουκισμός αστυνομικού είχε γίνει 20 χρόνια πριν - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Ο πιο hardcore τραμπουκισμός αστυνομικού είχε γίνει 20 χρόνια πριν

Μπορεί από χτες όλοι να συζητάνε για τη δημόσια αντιπαράθεση που είχε η Πρόεδρος της Βουλής με αστυνομικό όργανο έξω από τη Βουλή αλλά, πριν είκοσι χρόνια, όσοι είχαν κάτσει να δουν τον τελικό Κυπέλλου του 1995 ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, είδαν έναν ένστολο να λουφάζει όπως δεν έχει λουφάξει ποτέ ξανά ένστολος στην ιστορία των στολών.

Τι είχε συμβεί: το 1995 ο Γιώργος Βαρδινογιάννης ήταν ο τελευταίος άνθρωπος από ολόκληρη την Ελλάδα στον οποίον θα σε έπαιρνε να κουνηθείς. Στο ημίχρονο του τελικού Κυπέλλου εκείνης της χρονιάς (που κατέληξε σε σάπιο πέναλτι υπέρ του Βαζέχα και τουλούμιασμα του διαιτητή Μπάκα λίγες μέρες μετά) ο πάντα χαμηλών τόνων και διαλλακτικός Βαρδινογιάννης μπουκάρει στη φυσούνα να πλακώσει τον διαιτητή – και τα υπόλοιπα είναι Ιστορία. Ο Υπαρξιακός Τρόμος στα μάτια του μπάτσου που συνειδητοποιεί πως πήγε να σταματήσει τον Βαρδινογιάννη, είναι απλά ανεκτίμητος.
Ο Δον Μπαρντίνο απαιτεί να μάθει πώς λένε τον αστυνομικό που έκανε σωστά τη δουλειά που είχε να κάνει… και ο ανώτερός του τσακίζεται να τον καρφώσει φωνάζοντας «ΖΟΥΜΠΟΥΛΗ, ΖΟΥΜΠΟΥΛΗ!».

https://www.youtube.com/watch?t=13&v=kEvBjCH0bTE

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ