Κυριακή, 8 Φεβρουαρίου 2015

ΟΤΑΝ ΟΙ ''ΚΟΚΚΙΝΕΣ'' ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ...


Ακολουθεί ένα μικρό απόσπασμα από άρθρο (πηγή gazzetta.gr), σχετικά με την ένταση που δημιουργήθηκε στο αεροδρόμιο ''Μακεδονία'' κατά την άφιξη της αποστολής του Ολυμπιακού.

''....Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ανέβει η ένταση και να χρειαστεί η παρέμβαση της ατόμων της ασφάλειας της ΠΑΕ Ολυμπιακός για να μην υπάρξουν περαιτέρω προβλήματα. Ακολούθως επενέβησαν και οι αστυνομικές δυνάμεις και τα πνεύματα ηρέμησαν για τα καλά και για να μπορέσει η αποστολή να φύγει και να καταλύσει σε ξενοδοχείο της πόλης. Υπήρξε, όμως, φραστική επίθεση στην αποστολή του Ολυμπιακού και τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

* Δεν είναι ακόμα σίγουρο πως ο κ. Μαρινάκης θα δει από κοντά το ματς της Κυριακής.''


Το παραπάνω κομμάτι είναι από άρθρο του gazzetta.gr, σχετικά με την ένταση που υπήρξε στο αεροδρόμιο Μακεδονία, όταν οπαδοί του ΠΑΟΚ δημιούργησαν ένταση μόλις κατάλαβαν ότι αρχηγός της αποστολής της πειραϊκής ομάδας είναι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=RnuobMWBecs
                                             Πηγή : paikse-mpala-9.blogspot.com

  Δηλαδή τι έπρεπε να κάνουν οι οπαδοί του Δικεφάλου ? Να φωνάξουν τρεις φορές ''ΖΗΤΩ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ'' και να πέσουν στο πάτωμα φιλώντας του τα πόδια ? Εεεεε ? Είδαν μπροστά τους τον κατηγορούμενο αρχηγό μιας εγκληματικής οργάνωσης, η οποία έχει κάνει το ελληνικό ποδόσφαιρο μπουρδέλο, ελέγχοντας την διαιτησία, δέρνοντας δημοσιογράφους, απολύοντας δημοσιογράφους από την δουλειά τους και -μέσα από τις νόμιμες υποκλοπές της ΕΥΠ- απειλώντας ζωές ανθρώπων σε τρίτους. Συμβόλαια θανάτου ! Τόσο περίεργο σας φαίνεται ?
  Δυστυχώς πρέπει ν' αναφέρουμε πως είναι κατηγορούμενος για όλα αυτά, γιατί όπως όλοι έτσι και αυτός μέχρι να δικαστεί έχει το τεκμήριο της αθωότητας. Αν λογοδοτήσει ποτέ στην Δικαιοσύνη. Γιατί μην ξεχνάμε πως βρισκόμαστε σε μια χώρα που τους εγκληματίες της... υψηλής κοινωνίας δύσκολα τους ακουμπάει.  Επίσης, μεγάλη εντύπωση στο άρθρο μου προκάλεσε πως οι αστυνομικές δυνάμεις επενέβησαν κατόπιν των ατόμων της ιδιωτικής ασφάλειας του προέδρου ! Δεν κατηγορώ τους αστυνομικούς γι' αυτό διότι και' γώ αν ήμουν στην θέση τους δεν θα ήθελα να μπλέξω με τους μπράβ... ούπς συγγνώμη, με την ιδιωτική ασφάλεια του Μαρινάκη.   Τέλος αξίζει να καταπιαστώ με την είδηση που ''κρύβει'' ο αστερίσκος κάτω απ'το κυρίως κείμενο. ''Δεν είναι ακόμη σίγουρο πως ο Μαρινάκης θα δει από κοντά το ματς'' ! Δική μου γνώμη είναι πως η παρουσία του οφείλεται σ' ένα είδος προσωπικού σαδισμού. Δεν του αρκεί να παρακολουθεί διαιτησίες τύπου Γιάχου, Σπάθα και τ' άλλων καλόπαιδων απο την TV, να διασύρουν με τις αποφάσεις τους κάθε έννοια ποδοσφαιρικής ευσυνειδησίας. Επιθυμεί να βλέπει τις ''σφαγές'' από κοντά. Εδώ έγκειται ο σαδισμός του ! 


  Την προηγούμενη φορά που είδε από κοντά παιχνίδι στην Τούμπα ήταν το 2011, στον χαμένο για τους ερυθρόλευκους 2ο προημιτελικό σ' ένα άδειο γήπεδο και με το 17% της αστυνομίας της χώρας ( ΜΑΤ, ΔΙΑΣ, ασφάλεια, ελικόπτερο, ακόμη και η ομάδα ΔΕΛΤΑ η οποία δεν δραστηροποιείτε στην Θεσσαλονίκη !!!). Για την... αυτού μεγαλειότης είχε χωριστεί η ανατολική Θεσσαλονίκη στα δυο( Όλη εκείνη η επιχείρηση στοίχησε πολλά εκατοντάδες ευρώ. Ίσως και κάτι λίγο πάνω από 1 εκ ΕΥΡΩ). Αύριο -δυστυχώς για τον ίδιο- αν αποφασίσει να έρθει (να πάει) στο γήπεδο θα είναι δύσκολα τα πράγματα. 30000 φίλοι του ΠΑΟΚ θα τον βρίζουν εν χορώ και στο τέλος πιθανότατα ν' αναγκαστεί να κρύβεται πάλι (όσο μπορεί βέβαια) στο ασανσέρ, μη μπορώντας ν' αντιμετωπίσει τη μήνη των οπαδών του ΠΑΟΚ.

 https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=l84Z97Br24I#t=0

                                         Πηγή : youtube BOURBAXHS4

  Εύχομαι να μη συμβεί τίποτα. Απολύτως ! Γιατί θα την πληρώσουν ο ΠΑΟΚ και ο κόσμος του ! Να νικήσει το ποδόσφαιρο ΚΑΙ ΜΟΝΟ ! Αν γίνει κάτι τέτοιο, οι παίκτες του Άγγελου Αναστασιάδη θα πάρουν τους 3 βαθμούς ! Αλλιώς, φοβού τους... διαιτητές και δώρα φέροντας...

Υγ Όσο για την ανάρτηση πανό για τους αδικοχαμένους φίλους του Ολυμπιακού μέσα στην Τούμπα, είμαι και εγώ κάθετα αρνητικός. Υπήρξε όπως κάθε χρόνο ''ημέρα μνήμης'' γι αυτό το τραγικό συμβάν. Δεν είναι ανάγκη να γίνει μια τέτοια κίνηση στο γήπεδο της Τούμπας και μάλιστα σ' ένα τόσο ηλεκτρισμένο περιβάλλον, όπως αυτό του φετινού αγώνα.