θυμόμαστε Πέμπτη, 02 Ιούνιος 2011 09:13 - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

θυμόμαστε Πέμπτη, 02 Ιούνιος 2011 09:13

Παναθηναικός: Ο Βρύζας νέος τεχνικός διευθυντής


Ο Ζήσης Βρύζας είναι ο άνθρωπος στον οποίο ο Παναθηναϊκός θα εμπιστευτεί τη θέση του τεχνικού διευθυντή. Μάλιστα η συμφωνία μαζί του είναι γεγονός, θα έχει διάρκεια τρία χρόνια και θα ανακοινωθεί μετά την αναμέτρηση της Εθνικής ομάδας με τη Μάλτα για τα προκριματικά του Euro 2012 το ερχόμενο Σάββατο. Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ και συνεργάτης του Φερνάντο Σάντος θα πιάσει δουλειά από τη Δευτέρα και μαζί με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα θα προχωρήσουν το σχεδιασμό για τη νέα σεζόν.

Η επιλογή Βρύζα επικράτησε αυτής του Τζιανλούκα Νάνι, καθώς θεωρήθηκε πως ένας Έλληνας θα είχε μεγαλύτερη επιρροή στα αποδυτήρια της ομάδας και δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής. Παράλληλα με την επικείμενη πρόσληψη του Ζήση Βρύζα εγκαταλείπεται, όπως όλα δείχνουν, η πρόθεση να προσληφθεί κάποιος (παλαίμαχος) στη θέση του γενικού αρχηγού.

Στροφή στα… ξένα

Λίστα παικτών από την ξένη αγορά που μπορούν να ενισχύσουν τον Παναθηναϊκό έχει φτιάξει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα και την παρέδωσε στον Δημήτρη Γόντικα στη συνάντηση που είχαν χθες. Ο Πορτογάλος προπονητής δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται για κανέναν παίκτη από το ελληνικό πρωτάθλημα κι εξετάζει μόνο την περίπτωση του Δημήτρη Ανάκογλου υπό προϋποθέσεις. Αντίθετα, δεν δείχνει να ασχολείται με τους Αμπντούν, Ντουγκλάο και Γεωργιάδη. Ο 65χρονος τεχνικός θεωρεί πως στην αγορά της Πορτογαλίας και της Βραζιλίας, που γνωρίζει άριστα, υπάρχουν εξαιρετικές και συνάμα οικονομικές λύσεις για την ενίσχυση της ομάδας του. Παράλληλα είναι ενήμερος για το ενδεχόμενο πώλησης των Σισέ, Λέτο και Μπουμσόνγκ έχοντας κάνει ήδη μία προεργασία για πιθανούς αντικαταστάτες.

Παίρνει νέους στην προετοιμασία

Τέσσερις ή πέντε παίκτες από την ομάδα Νέων αναμένεται να πάρει μαζί του για το βασικό στάδιο προετοιμασίας (8-18 Ιουλίου) ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο γκολκίπερ Στέφανος Καπίνος και ο μεσοεπιθετικός Χάρης Μαυρίας θα είναι δύο εξ αυτών, καθώς άλλωστε είχαν συμμετάσχει και στην περσινή προετοιμασία, ενώ ακόμη δύο ή τρεις ποδοσφαιριστές θα είναι στην αποστολή για την Αυστρία. Ο μέσος Σπύρος Φουρλάνος και ένας εκ των στόπερ Χοσέ Κάσας και Γιώργου Τριανταφυλλόπουλου θα συμπληρώσουν τον αριθμό.   Πηγή: www.sport-fm.gr

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ