''Tango'' και στην Άμφισσα - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

''Tango'' και στην Άμφισσα




Με εξαιρετικό χτύπημα φάουλ του Περόνε ο Ηρακλής πέρασε και από την έδρα του Φωκικού κάνοντας το 5/5. Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου την επόμενη Παρασκευή στο Καυτανζόγλειο κόντρα στον Εθνικό Σερρών.

Οι κυανόλευκοι μπήκαν δυνατά στο πρώτο ημίχρονο και έχασαν κάποιες ευκαιρίες με σημαντικότερη αυτή του Πασά που αστόχησε έπειτα από ωραία πάσα του Σαραμαντά στο 19' λεπτός.  Το γκολ για τον Ηρακλή ήρθε στο 32' όταν ο Περόνε εκτέλεσε υπέροχα το φάουλ που κέρδισε ο Πασάς λίγα μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή, ενώ ο Αργεντίνος είχε την ευκαιρία να πετύχει κι άλλο τέρμα, αφού 36' βγήκε μόνος του απέναντι από τον Τσεκρέζι αλλά το πλασέ του νικήθηκε από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων.



Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Φωκικού έχασε μεγάλη στιγμή με τον Καλέργη να κάνει την προβολή και τον Χουάντερσον να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ στο 50' λεπτό, αλλά και στο 77' όπου ο Γεωργουσόπουλος αστόχησε από καλή θέση να νικήσει τον Βραζιλιάνο. Οι κυανόλευκο είχαν και αυτή την δικιά τους κλασική ευκαιρία με τον Λουκίνα να μην βρίσκει καλά την μπάλα μετά από ωραία παράλληλη σέντρα του Σαραμαντά στο 79' λεπτό. Το παιχνίδι μετά το 80' δεν είχε κάποια ουσιαστική φάση, αφού ο Ηρακλής ''πάγωσε'' το παιχνίδι με τις κοντινές του πάσες, κόβοντας έτσι τον ρυθμό των αντιπάλων.

Τα γενέθλια του Ηρακλή είναι αύριο και το ποδοσφαιρικό τμήμα βρίσκεται στην κορυφή αήττητο, κάτι που χαροποιεί τους πάντες. Αρκετός κόσμος της ομάδας βρέθηκε και στην Άμφισσα αψηφώντας το κρύο δίνοντας ακόμα περισσότερη ώθηση στους παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου. 

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ