Κυρούδης: ''Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο'' - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Κυρούδης: ''Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο''




Ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ του Ηρακλή Γιώργος Κυρούδη αναφέρθηκε στην νίκη του Ηρακλή επί του Αετού, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την απουσία του κόσμου στο blog της Αθλητικής Γνώμης.

Η αγχωτική νίκη του Ηρακλή επί του Αετού ήρθε μετά από δυο αρνητικά αποτελέσματα κόντρα σε Λευκάδα εντός και Λαύριο εκτός, όμως οι παίκτες του Γιώργου Κυρούδη έδειξαν χαρακτήρα σε κρίσιμα σημεία του αγώνα και πήραν το ροζ φύλλο στο τέλος.

Τα αρχικά λόγια του προπονητή μπάσκετ Ηρακλή ήταν τα εξής: '' Φέτος όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, και πρέπει το ξέρουμε αυτό. Εμείς παλεύουμε όλα τα παιχνίδια μέχρι τέλους και το έχουμε αποδείξει εξάλλου, κάτι που έχει φανεί σε όλους τους επίσημους αγώνες, αλλά και στην τοποθέτηση που είχα κάνει στην πρώτη επίσημη παρουσίαση της ομάδας.''.

Για την σημερινή νίκη της ομάδας του είπε:'' Προερχόμασταν από δυο αρνητικά αποτελέσματα και θέλαμε να κερδίσουμε το σημερινό παιχνίδι. Μετά τις δυο ήττες είδα ακόμα περισσότερο δέσιμο στους παίκτες μου οι οποίοι παλεύουν όλα τα παιχνίδια''.

Όσον αφορά για την συνέχεια του πρωταθλήματος δήλωσε:'' ; Όπως είπε και στην αρχή κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Το δυνατό μας σημείο είναι η φιλοδοξία των νεαρών παικτών μας οι οποίοι έχουν ποιότητα όπως και οι έμπειροι''.

Τέλος ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ του Ηρακλή αναφέρθηκε και για τον κόσμο της ομάδας λέγοντας:'' Μας λείπει πάρα πολύ ο κόσμος γιατί με την υποστήριξη του μας δίνει άλλη αύρα στο παρκέ. Σε αυτά τα δυο χρόνια που βρίσκομαι στον Ηρακλή ο κόσμος μας,  μας δίνει μεγάλη βοήθεια και έχει συμβάλλει, και συμβάλλει σημαντικά σε αυτήν την προσπάθεια που κάνουμε στο μπασκετικό τμήμα''.

Επιμελεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ