Αποδείξτε μας ότι λέμε ανακρίβειες - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Αποδείξτε μας ότι λέμε ανακρίβειες


Ο Ηρακλής με το 4/4 είναι μόνος πρώτος στην βαθμολογίας της Football League και πλέον κοιτάει από την επόμενη εβδομάδα την συνέχεια του πρωταθλήματος, αφού τώρα κάνει το ρεπό του.

Η απόφαση της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος της Football League σε συνδυασμό με το συνδρομητικό κανάλι του ΟΤΕ, αποφάσισαν ότι ο Ηρακλής θα αγωνίζεται για τις υπόλοιπες τρεις αγωνιστικές ημέρα Παρασκευή. Αυτό το γεγονός μάλιστα ενόχλησε τον κόσμο της ομάδας ο οποίος παρόλο τις απαγορεύεις του κ. Ανδριανού βρίσκεται κοντά στην ιδέα του χωρίς να κάνει το παραμικρό.

Και πιο συγκεκριμένα ο Ηρακλής θα αγωνιστεί με Φωκικό,  Εθνικό Σερρών και Αναγέννηση Καρδίτσας ημέρα Παρασκευή.

Τέτοια είδους τερτίπια των συγκεκριμένων φορέων θέλουν να πούνε κάτι προς την ομάδα του Ηρακλή; Όλοι πλέον αναρωτιούνται αν ο Ηρακλής ήταν πιο χαμηλά στην βαθμολογία υπήρχαν αυτοί οι ορισμοί από τους συγκεκριμένους φορείς.



Αυτή η οικονομική υγεία που έχει αποκτήσει ο ποδοσφαιρικός Ηρακλής έχει ηρεμήσει τον κόσμο οποίος επιτέλους ασχολείται μόνο με το αγωνιστικό, αλλά αυτό είναι το πρόβλημα των φορέων του ποδοσφαίρου. Μήπως ήθελαν τον Ηρακλή πάλι προβληματικό; πλέον άπαντες στον κόσμο της ομάδας αρχίζει να το αναρωτιέται αυτό.

Από ότι φαίνεται το 4/4 ενοχλεί, καθώς ο κόσμος βλέπει μετά από χρόνια τον Ηρακλή να πρωταγωνιστεί και να έχει βάλει πλώρη να πετύχει τον στόχο του. Δεν είναι μόνο οι ημέρες που έχουν οριστεί τα παιχνίδια, αλλά είναι και οι διαιτησίες, όπως και απαγορεύσεις προς τον κόσμο της ομάδας. Ακόμα έναν τρόπο φαίνεται πως βρήκαν οι ιθύνοντες του ποδοσφαίρου να μην θέλουν τον δωδέκατο παίκτη της ομάδας του Νίκου Παπαδόπουλου στο γήπεδο.

 Σε όλα τα παιχνίδια που έχει αγωνιστεί ο Ηρακλής ο κόσμος του δεν έχει δημιουργήσει το παραμικρό περιστατικό, αλλά είναι εκεί για να υποστηρίζει την ομάδα και να την σπρώξει προς τις νίκες. Η ημέρα της Παρασκευής είναι εργάσιμη ημέρα, κάτι που κάνει τον κόσμο να μην πάει στο γήπεδο λόγω της ώρας επειδή έχει την δουλειά του, πόσο μάλλον να κάνει ένα ταξίδι σε Άμφισσα και Καρδίτσα. Βεβαίως η αναφορά μας γίνεται και στο Καυτανζόγλειο στην αναμέτρηση κόντρα στον Εθνικό Σερρών σε δυο εβδομάδες.



Το δέσιμο του κόσμου με την ομάδα έχει ενοχλήσει την Football League η οποία απ΄ ότι φαίνεται δεν θέλει τον κόσμο του Ηρακλή στο γήπεδο, ή σε οποιοδήποτε άλλο στάδιο, όπως και η βαθμολογική του συγκομιδή.

Αυτά κύριοι της Football League είναι αποδείξεις οι οποίες στοχοποιούν τον κόσμο του Ηρακλή τον οποίον δεν θέλετε να βλέπετε στα γήπεδα. Μπορεί κάποιοι να χαρακτηρίσουν παρατραβηγμένη την συγκεκριμένη τοποθέτηση, αλλά μέχρι στιγμής αυτό δείχνουν οι αποφάσεις που έχετε πάρει.

Ας αποδείξετε ότι αυτά τα γεγονότα δεν είναι στοιχεία στοχοποίησης...

Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

Υ.Γ. Η ΠΑΕ Ηρακλής πρέπει να πάρει ισχυρή θέση για τα ''χτυπήματα'' που δέχεται ο κόσμος αλλά και η ίδια η ομάδα με την διαιτησία. Με σταυρωμένα χέρια δεν γίνεται τίποτα.

Υ.Γ 1. Η μόνη Κυριακή που έπαιξε ο Ηρακλής ήταν της πρεμιέρας κόντρα στον Πιερικό. Δηλαδή από την πρεμιέρα του δεύτερου γύρου προετοιμάζεστε να βάλετε τον Ηρακλή να αγωνιστεί Κυριακή;


ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ