Που το πάει η διαιτησία με τον Ηρακλή; - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Που το πάει η διαιτησία με τον Ηρακλή;



Ο Ηρακλής πέρασε και από το Αιγίνιο κάνοντας το 4/4 στο πρωτάθλημα και πλέον φιγουράρει στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος με 12 βαθμούς.

Σε αυτές τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές ο Ηρακλής έχει αρκετά παράπονα για την διαιτησία, διότι υπήρχαν πολλές περιπτώσεις σε όλα τα παιχνίδια των κυανόλευκων όπου οι διαιτητές άφηναν σκληρά μαρκαρίσματα αντιπάλων ατιμώρητα, αλλά και στους δυο τελευταίους αγώνες του Ηρακλή οι διαιτητές δεν έδωσαν καταφανέστατα πέναλτι πάνω στον Ρομάνο (σ.σ. Τύρναβος-Αιγινιακός). Όπως και στο παιχνίδι με τον Πιερικό όπου ο Ζιαμπάρης δέχθηκε αντιαθλητικό μαρκάρισμα από αντίπαλο ποδοσφαιριστή, και ο διαιτητής είπε να συνεχιστεί ο αγώνας.

Άπαντες στον Ηρακλή πλέον αναρωτιούνται τι θα γίνει με τα συγκεκριμένα περιστατικά που οι διαιτητές κλείνουν τα μάτια. Ο προβληματισμός είναι μεγάλος και στην ΠΑΕ Ηρακλής πρέπει να μεριμνήσουν όσο είναι νωρίς να προστατευτεί η ομάδα, και όχι επειδή οι κυανόλευκοι κερδίζουν να υπάρχει αγνόηση προς τα συγκεκριμένα σφυρίγματα των διαιτητών που σφύριξαν ή και θα σφυρίξουν στην συνέχεια τον Ηρακλή.

Πρέπει να υπάρξει αλλοίωση αποτελέσματος για να αντιδράσει η ΠΑΕ;

Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ