Η υπερβολική ανησυχία οδηγεί σε ακινησία - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Η υπερβολική ανησυχία οδηγεί σε ακινησία



Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός αποφάσισε  μαζί με την εισήγηση της ΕΛ.Α.Σ. ότι λόγω της 17 Νοέμβρη μερικά παιχνίδια από την Football League  πρέπει να αναβληθούν,όπως και ένας αγώνας μπάσκετ.

Η απόφαση αυτή έφερε αρκετές φωνές στις ομάδες οι οποίες έκαναν την προετοιμασία τους ενόψει των αναμετρήσεων που έχουν, αλλά αυτή η δυσαρέσκεια των αθλητικών συλλόγων δεν ενόχλησε τον Υφυπουργό Αθλητισμού. Μάλιστα η 6η αγωνιστική της Football League θα μετατεθεί τον Δεκέμβριο και πιο συγκεκριμένα 26/12-29/12 .

Αν είχε και πρωτάθλημα της Σούπερλιγκα, τότε θα μιλούσαμε για αναβολή όλων των επαγγελματικών πρωταθλημάτων στην χώρα επειδή η ΕΛ. ΑΣ θα βρίσκεται στις μεγάλες πόλεις της χώρας για την 41η επέτειο από τα γεγονότα στο Πολυτεχνείο το '73.


Τα παιχνίδια με μεγάλο βαθμό επικινδυνότητας είναι το Φωκικός-Ηρακλής που θα διεξάγονταν αύριο; ή το Αγροτικός Αστέρας-Αιγινιακός; ακόμα και το Αχαρναϊκός-Καλλιθέα το θεώρησαν οι συγκεκριμένοι φορείς αγώνα στον οποίον θα γίνονταν έκτροπα.  



Δηλαδή θα χρειάζονταν μεγάλη αστυνομική δύναμη τα προαναφερόμενα παιχνίδια, αλλά πλέον μιλάμε για αναβολή ολόκληρης της αγωνιστικής της Football League γιατί έτσι θεώρησαν κάποιοι πως δεν θα υπάρξει γκρίνια μόνο για τα έξι παιχνίδια που αναβλήθηκαν στο ποδόσφαιρο.

Τέτοιου είδους αποφάσεις φέρνουν μόνο προβληματισμό, αφού προέρχονται από ανθρώπους που δεν είναι εξοικειωμένοι με τον αθλητισμό.

Αν δεν μπορούν να βγάλουν εις πέρας το έργο τους, τότε να αφήσουν τις αποφάσεις και τα μέτρα και απλώς να πάνε σπίτι τους για να μην έχουν καμία απολύτως ευθύνη...


Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ