Σαλπιγγίδης: “Τα πάντα για την πρόκριση” - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

Σαλπιγγίδης: “Τα πάντα για την πρόκριση”

Είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του ΠΑΟΚ σε ευρωπαϊκές συμμετοχές  και γκολ, αλλά κι ένας από τους σημαντικότερους παίκτες όλων των εποχών στο Europa League.
 VER_9155

 Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης μετρά ήδη 67 αγώνες στο θεσμό, βρίσκεται στην 4η θέση της σχετικής λίστας μαζί με τον Ισραηλινό Ουαλίντ Μπαντίερ και χρειάζεται άλλους δύο για να φτάσει στην τρίτη θέση του Hall Of Fame τον Βάλτερ Ζένγκα.


Η κλήρωση των Play Off του Europa League έφερε στο δρόμο του ΠΑΟΚ, άρα και του έμπειρου επιθετικού την Ζίμπρου από τη Μολδαβία. Το paokfc.gr ζήτησε από τον Σάλπι ένα πρώτο σχόλιο για την ομάδα που χωρίζει τον Δικέφαλο από τη συμμετοχή του στους ομίλους της διοργάνωσης. “Θα είναι δύο πολύ δυνατά παιχνίδια”, είπε αρχικά με τη σοβαρότητα που τον χαρακτηρίζει και συνέχισε: “Δεν γνωρίζουμε αρκετά πράγματα για την Ζίμπρου και οφείλουμε να την μάθουμε. Πρέπει να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι και αγωνιστικά έτοιμοι να την αντιμετωπίσουμε. Θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε την πρόκριση στους ομίλους του Europa League”.
Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης μετρά 23 γκολ στο Europa League όντας στην 10η θέση της λίστας και αν συνεχίσει να βρίσκει με τέτοια συνέπεια δίχτυα στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις θα έχει τη δυνατότητα να σκαρφαλώσει μέχρι και την 5η θέση όπου βρίσκεται ο Σότα Αρβελάτζε με 27 γκολ.
http://www.paokfc.gr/news-el/salpingidis-ta-panta-gia-tin-prokrisi/ 

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ