Αύριο στις 20:00 το φιλικό- στην τελική ευθεία το ιδιοκτησιακό - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Αύριο στις 20:00 το φιλικό- στην τελική ευθεία το ιδιοκτησιακό




Ο Ηρακλής παρουσίασε μια μικρή βελτίωση όσον αφορά το τελευταίο φιλικό στην Λάρισα κόντρα στο Διοτιέα, όμως αύριο στις 20:00 θα δώσει ένα πιο δυνατό φιλικό κόντρα στον Πιερικό στην Κατερίνη. Ο Νίκος Παπαδόπουλος θέλει να δει ακόμα περισσότερη διάθεση, αλλά και βελτίωση μέσα από αυτά που δουλεύει στις προπονήσεις με τους παίκτες του.

Σε πρώτο πλάνο έχει μπει το ιδιοκτησιακό θέμα, διότι την Πέμπτη (21/08) γίνεται η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων, όπου ο Σπύρος Παπαθανασάκης θα είναι και τυπικά ο νέος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηρακλης. Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, ο Ελληνοκαναδός επιχειρηματίας θα προβεί σε αρκετές αλλαγές στο διοικητικό συμβούλιο, ενώ οι αποχωρήσεις θα πρέπει να θεωρούνται δεδομένες.

Όσον αφορά το αυριανό φιλικό, ο Νίκος Παπαδόπουλος κατά πάσα πιθανότητα δεν θα έχει για ακόμα ένα φιλικό τον Μπάμπα ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, ενώ δεν αποκλείεται η επιλογή εντεκάδος να είναι μια μίνι πρόβα τζενεράλε ενόψει του πρώτου αγώνα στο Καυτανζόγλειο κόντρα στην Λαμία.

Αρκετός κόσμος θα βρεθεί αύριο στην Κατερίνη, όπου θα έχει την ευκαιρία να δει για πρώτη φορά την ομάδα από κοντά. 

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ