Οικονομική διαφορά με Περόνε, παρέμεινε ο Χουάντερσον - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Οικονομική διαφορά με Περόνε, παρέμεινε ο Χουάντερσον




Ο Ηρακλής κράτησε ακόμα έναν ποδοσφαιριστή στο ρόστερ του, και αυτή την φορά πρόκειται για τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα Χουάντερσον. Εκτός από την παραμονή του Χουάντερσον, συζήτηση υπήρξε και με τον Άγγελο Παπαστεριανό για να παραμείνει στην ομάδα, όμως η πρώτη επαφή δεν καρποφόρησε, και έτσι ανανέωσαν το ραντεβού τους.

Το κατώφλι της Μίκρας πέρασαν ποδοσφαιριστές από το υπάρχον ρόστερ ώστε να διευθετηθεί το θέμα με τα δεδουλευμένα τους. Σημαντική η παραμονή του Χουάντερσον, ενώ στην ομάδα του Ηρακλή θέλουν και τον συμπατριώτη του Τάι να μείνει στο υπάρχον ρόστερ. Ο Λευτέρης Ματσούκας θα είναι ο επόμενος που κληθεί να μιλήσει με την διοίκηση, ούτως ώστε να φορά και την νέα περίοδο την κυανόλευκη φανέλα.

Οι παραμονές ποδοσφαιριστών σίγουρα είναι θετικές, διότι αρκετοί παίκτες κλειδιά από την περσινή περίοδο ανανέωσαν και με την απόδοση τους κέρδισαν μια θέση στο ρόστερ για την νέα χρονιά, ενώ σε άλλους δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία. 

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, ο Ηρακλής προσπαθεί να φέρει τον Εμάνουελ Περόνε στην Θεσσαλονίκη, όμως η οικονομική διαφορά των 30.000 ευρώ είναι το εμπόδιο ώστε να δώσουν τα χέρια οι δυο πλευρές. Ο Ηρακλής έκανε μια οικονομική υπέρβαση δίνοντας το πόσο των 70.000 ευρώ συν 20.000 επίτευξη των ατομικών στόχων (σ.σ. συμμετοχές-γκολ- άνοδος). Η πρόταση αυτή δεν ικανοποιεί τον Αργεντίνο, αφού ζητάει 100.000 ξεχωριστά από τα μπόνους, κάτι το οποίο του δίνει ομάδα από την Ουρουγουάη.  Η περίπτωση του Περόνε δυσκολεύει αρκετά για τον Ηρακλή, αφού το συμβόλαιο που ζητάει ο Λατινοαμερικάνος επιθετικός είναι απαγορευτικό και για αρκετές ομάδες της Σούπερλιγκα.  Δεν αποκλείεται ο Ηρακλής να επανέρθει με νέα πρόταση, γιατί και ο ίδιος ο παίκτης θέλει να έρθει ξανά στην Θεσσαλονίκη, αλλά με τα τωρινά δεδομένα οι κυανόλευκοι πρέπει να κοιτάξουν για εναλλακτικές λύσεις. 

Εκτός από την περίπτωση του Περόνε οι κυανόλευκοι κινούνται για να φέρουν ποδοσφαιριστές και σε άλλες θέσεις όπου χρειάζεται η ομάδα. Οι ποδοσφαιριστές κάτω των 24 ετών έχουν μπει πρώτοι στην λίστα του μεταγραφικού σχεδιασμού, και οι προτάσεις για παίκτες στην Μίκρα καταφτάνουν καθημερινώς. Τα ονόματα που έχουν διαρρεύσει έχουν ήδη προσεχθεί από τον προπονητή της ομάδας Νίκο Παπαδόπουλο αλλά και τον τεχνικό διευθυντή Παύλο Μυροφορίδη που αμφότεροι αύριο στις 11 π.μ θα δώσουν συνέντευξη τύπου στις εγκαταστάσεις της Μίκρας. 

Δεν αποκλείεται μέχρι την Παρασκευή ο Ηρακλής να προβεί και σε δυο ανακοινώσεις ποδοσφαιριστών, διότι οι επαφές μπορεί να είναι πολλές αλλά οι στην Μίκρα τους περνάνε στην κυριολεξία από κόσκινο, αφού υπάρχουν τα περιοριστικά μέτρα λόγω της μη αδειοδότησης. 

Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης 

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ