Πρέπει να προσεχθούν οι ακαδημίες! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Πρέπει να προσεχθούν οι ακαδημίες!



Ο Σπύρος Παπαθανασάκης ακόμα δεν έχει γίνει το επίσημο αφεντικό της ΠΑΕ Ηρακλής, αλλά λειτουργεί σαν να έχει πάρει την ομάδα και τρέχει ο ίδιος για τα θέματα που την απασχολούν. Τα πρώτα ζητήματα είναι η έδρα που θα αγωνιστεί η επαγγελματική ομάδα, αλλά και οι μεταγραφές, όπως και οι μετοχές, αλλά πρέπει να ασχοληθεί και με τις ακαδημίες.

Την προηγούμενη χρονιά υπήρχαν αρκετά προβλήματα όσον αφορά τις ακαδημίες με νεαρούς ποδοσφαιριστές να  αποχωρούν, όπως και με την ενδυμασία της ομάδας κ.α (σ.σ. μπάλες) που δεν υπήρχαν. Αρκετοί γονείς έβαζαν το χέρι στην τσέπη όπως για την αγορά αρκετών απαραίτητων αγαθών που χρειάζονταν τα παιδιά, αλλά και οι προπονητές.

Μέσα σε όλες αυτές τις δυσκολίες  κάποιοι προπονητές μαζί με την βοήθεια του γενικού διευθυντή ακαδημιών Σάββα Κωφίδη οι ακαδημίες στάθηκαν στο ύψος τους , αλλά και αρκετά παιδιά δεν πήραν τον δρόμο για άλλες ομάδες. Η απογοήτευση ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα όλων των ανθρώπων που ασχολήθηκαν με τις ακαδημίες, διότι μόνο έπαιρναν υποσχέσεις από την περσινή διοίκηση για μισθούς, ρούχα κ.α.

Ταυτόχρονα με τα προβλήματα που υπήρχαν, αρκετοί άνθρωποι από άλλες ομάδες  με το πρόβλημα που αντιμετώπιζε ο Ηρακλής, κοίταξαν να το εκμεταλλευτούν, αφού προσπαθούσαν να πείσουν τους γονείς για ένα καλύτερο αύριο στην άλλη ομάδα που τους έλεγαν να πάνε. Τέτοια συμβάντα κάποιοι γονείς τα απέτρεπαν, επειδή ήταν και Ηρακληδείς, αφού ουκ ολίγες φορές παρουσιάστηκαν τέτοια περιστατικά.

Οι ακαδημίες ξεκινάνε την άλλη εβδομάδα επίσημα, και υπάρχουν αρκετά ανοιχτά μέτωπα (σ.σ προπονητές-μισθοί-ενδυμασία κ.α). Πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα ο τομέας των ακαδημιών του Ηρακλή, διότι για ακόμα μια χρονιά οι κυανόλευκοι ανέβασαν ταλαντούχους παίκτες στην πρώτη ομάδα.

Ακόμα το αύριο παραμένει άγνωστο, διότι δεν έχουν ανακοινωθεί στα νεαρά παιδιά και τους γονείς, αν θα παραμείνουν οι προπονητές, και γενικά το πλάνο της διοίκησης προς όλους όσοι ασχολούνται με τις ακαδημίες του Ηρακλή.

Μπορεί ο Σπύρος Παπαθανασάκης να έχει αρκετές ασχολίες από την ημέρα που πάτησε το πόδι του στην Θεσσαλονίκη, αλλά όσοι άνθρωποι ήταν και είναι στον Ηρακλή πρέπει να τον ενημερώσουν ώστε σιγά-σιγά να μπούνε βάσεις και στον τομέα των ακαδημιών, και επιτέλους να αποκτήσει σοβαρότητα αυτό το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Υ.Γ Θα επανέρθουμε σύντομα για το συγκεκριμένο θέμα

Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάλης



ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ