Πρώτα τα χρήματα και μετά τα υπόλοιπα - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Πρώτα τα χρήματα και μετά τα υπόλοιπα





Ο Σπύρος Παπαθανασάκης ήρθε στην Ελλάδα και έκανε τις δικές του επαφές για το μέλλον της ομάδας εφόσον περάσει στα δικά του χέρια. Για να γίνει αυτό όμως πρέπει να μπούνε πρώτα τα χρήματα τα οποία ο ίδιος έχει υποσχεθεί, και σιγά-σιγά να έρχονται οι παίκτες πίσω στην Μίκρα για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για την νέα περίοδο.

Το ευχάριστο είναι ότι ο ίδιος ο Ελληνοκαναδός επιχειρηματίας δείχνει αισιόδοξος για την θετική έκβαση της υπόθεσης, και αυτό που απομένει είναι να έρθουν τα χρήματα την Παρασκευή. Αφού ξεπεράστηκε το εμπόδιο με την τράπεζα ο Σπύρος Παπαθανασάκης δεν έχασε χρόνο και άρχισε τις επαφές του στην Μίκρα, ενώ δεν παρέλειψε να δει και από μόνος του σε τι κατάσταση βρίσκονται τα τα γήπεδα όπου θα κάνει για αρχή προπονήσεις η ομάδα, όπως και οι ακαδημίες του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Από την μεριά του ο κόσμος παραμένει επιφυλακτικός μέχρι να δει τον Ελληνοκαναδό επιχειρηματία να βάζει τα χρήματα, διότι τα τελευταία χρόνια δεν έχουν και δει τα μάτια του. Οι αποδείξεις και τα έργα είναι αυτά που θα φέρουν την αισιοδοξία, και όχι τα λόγια.

Αύριο είναι η κρίσιμη ημέρα για το θέμα των χρημάτων που προτίθεται να βάλει ο Σπύρος Παπαθανασάκης, και άπαντες στον Ηρακλή το περιμένουν πώς και πώς, ώστε να αλλάξει σελίδα ο σύλλογος και να χτίσει μια ομάδα για του χρόνου η οποία να είναι για άνοδο.

Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ