Οι πράξεις κερδίζουν το χειροκρότημα - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Οι πράξεις κερδίζουν το χειροκρότημα




Ο Σπύρος Παπαθανασάκης κέρδισε το χειροκρότημα από τις πράξεις τις οποίες έκανε, πριν ακόμα προβεί στην πρώτη συνέντευξη τύπου. Αυτό το χειροκρότημα παραμένει και θα συνεχιστεί προς τον υποψήφιο μεγαλομέτοχο, εφόσον επαναληφθούν τέτοιες ενέργειες.

Η αγωνία του κόσμου μήπως υπάρξει κάποιο πρόβλημα σχετικά με τις μετοχές παραμένει, μέχρι αυτές να περάσουν στα χέρια του Ελληνοκαναδού επιχειρηματία. Ο υποψήφιος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηρακλής όμως δεν το έβαλε κάτω ούτε όταν άκουσε το νούμερο του χρέους, και μάλιστα δεν άκουσε κανέναν από τους συνεργάτες που του είπαν να αποχωρήσει. Μάλιστα ζήτησε και την επίσπευση των διαδικασιών από τους δικηγόρους του  ώστε να πάρει όσο πιο γρήγορα τις μετοχές στα χέρια του.

Αυτός ο ενθουσιασμός του Σπύρου Παπαθανασάκη πηγάζει και από το πάθος του κόσμου, όπου συνομίλησε με αυτόν, και άκουσε προσεκτικά τι του έλεγε ο κόσμος ώστε να προσέχει για την συνέχεια. Και αυτή η προσοχή επιβάλλεται να υπάρχει, καθώς τα προηγούμενα χρόνια λίγοι δεν πλούτισαν από τον σύλλογο. Αυτόν τον ενθουσιασμό του Σπύρου Παπαθανασάκη σίγουρα θα ήθελαν κάποιοι να τον εκμεταλλευτούν.


Τα θέματα που απασχολούν το ποδοσφαιρικό τμήμα είναι πολλά, όμως άμα γίνουν όλα μαζί με βιασύνη τότε το λάθος δεν θα αργήσει να έρθει. Το πρώτο μέλημα είναι ο Σπύρος Παπαθανασάκης να πάρει τις μετοχές, και να κλείσει την έδρα για τους εντός αγώνες του Ηρακλή. Υπάρχουν και αλλά πολλά ζητήματα που απασχολούν, αλλά πρέπει να προσεχθούν ένα ένα ξεχωριστά. Όπως και τα τηλεοπτικά, όπου ο Ηρακλής είναι ένα από τα βαριά ονόματα της κατηγορίας, και δεν μπορεί αυτή η ομάδα να πάρει κατώτερο συμβόλαιο από Άρη και ΑΕΚ, διότι οι φήμες άρχισαν να διαρρέουν για μεγάλα συμβόλαια στις δυο προαναφερόμενες ομάδες, κάτι το οποίο πρέπει να διεκδικήσει και ο Ηρακλής.

Και να θυμίσουμε επίσης ότι ΑΕΚ και Άρης έπεσαν αγωνιστικά, και δεν τους έριξε κανείς όπως θέλουν κάποιοι να λένε για να γίνουν αρεστοί. Ο Ηρακλής έπεσε δυο φορές εκτός αγωνιστικών χώρων και είναι καταγεγραμμένα αυτά τα γεγονότα.

Οι εξελίξεις θα είναι άμεσες στον Ηρακλή, και αυτό που προέχει είναι το θέμα των μετοχών.  Εφόσον παρθούν οι μετοχές πρέπει αμέσως μετά η υπογραφή για την μεταβίβαση να την δει και ο κόσμος ώστε να πιστέψει επιτέλους πως το ποδοσφαιρικό τμήμα απαλλάχθηκε από τα χέρια του κυρίου που έκανε το χρέος.


Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης







ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ