Προχωράει για να πάρει τις μετοχές - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Προχωράει για να πάρει τις μετοχές




Το ξάφνιασμα από το οικονομικό άνοιγμα δεν φαίνεται να πτοεί τον ενδιαφερόμενο για την ΠΑΕ Ηρακλής, Σπύρο Παπαθανασάκη ο οποίος θέλει να πάει το ποδοσφαιρικό τμήμα στα χέρια του. Για να γίνει αυτό βέβαια πρέπει να πάρει τις μετοχές από τον Θόδωρο Παπαδόπουλο, διότι όσο παραμένουν εκεί η ανησυχία θα παραμένει.

Μετά τον οικονομικό έλεγχο υπήρξε μούδιασμα από πλευράς Παπαθανασάκη, αφού εδώ και καιρό ο Θόδωρος Παπαδόπουλος διατυμπάνιζε ότι το χρέος είναι 1,3 εκατομμύρια, όμως ο οικονομικός έλεγχος έδειξε 400.000 παραπάνω. Σύντομα θα υπάρχει και συνάντηση με τους δικηγόρους του, ούτως να αναλύσουν το χρέος που είναι αρκετά παραπάνω από το προβλεπόμενο, αλλά και τις επόμενες κινήσεις ώστε να περάσουν επίσημα οι μετοχές στα χέρια του.

Ο κόσμος έδειξε να αποδέχεται τον κ. Παπαθανασάκη γιατί είδε έργα και πράξεις οι οποίες χειροκροτήθηκαν στην πρώτη της ομάδας. Και αυτός ανέβηκε στην κερκίδα ώστε να συζητήσει με τους φιλάθλους της ομάδας και για να ακούσει τις απόψεις του γι αυτό το νέο ξεκίνημα.

Ο ενθουσιασμός του Σπύρου Παπαθανασάκη παραμένει και το δείχνει με την συνέχεια των μεταγραφικών κινήσεων, αλλά και με την παρουσία του στο πρώτο Δ.Σ της  Football League. Αύριο υπάρχει ένα ραντεβού με την επιτροπή του Καυτανζογλείου για να λυθεί το ζήτημα, και αν όχι τότε δεν αποκλείεται μετά από χρόνια οι κυανόλευκοι να αλλάξουν έδρα.

Το πόσο θέλει να αναμειχθεί στην ομάδα ο  Ελληνοκαναδός επιχειρηματίας το δείχνει καθημερινώς. Οι κυανόλευκοι μέρα παρά μέρα ανακοινώνουν μεταγραφή, κάτι το οποίο αποδεικνύει το πόσο πολύ θέλει την ομάδα ο υποψήφιος μεγαλομέτοχος, παρά τις αντιδράσεις των συνεργατών του λόγω του χρέους που έβγαλε το πόρισμα των ορκωτών λογιστών. 

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ