Βέλα Τζούνιορ: '' Είμαστε κοντά με τον Ηρακλή'' - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Βέλα Τζούνιορ: '' Είμαστε κοντά με τον Ηρακλή''




Οι εξελίξεις στον μεταγραφικό σχεδιασμό των κυανόλευκων τρέχουν με γοργούς ρυθμούς, κάτι το οποίο φάνηκε και από την εβδομάδα που μας πέρασε. Τέσσερις νεαροί ποδοσφαιριστές ήδη έχουν ανακοινωθεί (σ.σ. Σμίλτος-Πασάς-Σαραμαντάς-Λουκίνας), και δεν αποκλείεται αυτή η εβδομάδα να φέρει και άλλες προσθήκες στην ομάδα του Ηρακλή.

Ο εκπρόσωπος του Περόνε, Βέλα Τζούνιορ μιλώντας στην ''Αθλητική Γνώμη'' ξεκαθάρισε ότι οι προτάσεις που περίμεναν από ομάδες της Ασίας δεν έφτασαν ακόμα, καθώς το φιλολογικό ενδιαφέρον δεν μετατράπηκε σε επίσημο, κάτι που φέρνει πιο κοντά τον '' Μανώλη'' στην Θεσσαλονίκη.

Για το πότε θα υπάρξει οριστική απόφαση για την κατάληξη του παίκτη σε κάποια ομάδα, ο Βέλα Τζούνιορ είπε:'' Περιμέναμε κάποια πρόταση από το Αζερμπαϊτζάν, όπως και από το Ντουμπάι που ακόμα δεν έχουν φτάσει. Η μόνη είναι επίσημη πρόταση που υπάρχει είναι του Ηρακλή''.

Αν θα υπάρχει μέσα στην εβδομάδα κάποια ουσιαστική  εξέλιξη σχετικά με τις συζητήσεις που έχει με τον Ηρακλή, ο εκπρόσωπος του Αργεντίνου στράικερ επισήμανε τα εξής:'' Πιστεύω αύριο θα έχουμε την απάντηση του παίκτη μου. Σύμφωνα με ότι έχει δείξει έως τώρα, ο Περόνε θέλει να έρθει στην Θεσσαλονίκη και να αγωνιστεί με τον Ηρακλή, διότι και ο ίδιος πιστεύει ότι αυτή η ομάδα ανήκει στην Σούπερλιγκα, και ότι δεν είναι για χαμηλότερες κατηγορίες''.

Τέλος ο Βραζιλιάνος μάνατζερ μας ανέφερε σε ποιο στάδιο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις με τον Ηρακλή, λέγοντας:'' Πιστεύω ότι είμαστε κοντά. Αν και αυτός που θα αποφασίσει δεν είμαι εγώ, αλλά ο ίδιος ο Περόνε. Προσωπικά εγώ θα ήθελα ο παίκτης  να καταλήξει στον Ηρακλή, διότι σαν ποδοσφαιριστής του Απόλλων Καλαμαριάς είχα τις εμπειρίες από την πόλη, και μακάρι ο Εμμάνουελ να αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στον Ηρακλή''.

Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ